Ne boste verjele, kaj vse smo našli v Mango Outlet-u za manj kot 30 €

Čas je za shopping! Mango Outlet skriva obleke, hlače, krila, čevlje, torbice in še kaj od ''high street'' mode!

Znižana Mango oblačila izgledajo bolje kot kdaj koli prej! Vsi že vemo, da je ta španska modna trgovina polna super oblačil ulične visoke mode. Če še niste slišali za Mango Outlet, se pripravite na revolucionarno odkritje, saj v tej spletni trgovini lahko ujamete popuste z do 80%. Danes smo se odločili poiskati skrite dragulje do 30 €!

Iščete jakno ali plašček? To je nakupovalna meka, ki vas bo takoj navdušila, saj je na voljo na stotine genialnih plaščev, jaken in balonarjev po izjemno nizkih cenah. Omejili smo se na 30 € in našli prave ”statement” kose, med njimi tudi usnjene modele, idealne za jesenske dni. Ko boste videle ponudbo, se ne boste mogle upreti plaščem, ki so skriti na Mangovih virtualnih policah…

MANGO

MANGO

MANGO

MANGO

MANGO

V Mango Outlet-u smo našli veliko ponudbo krasnih oblek v različnih jesenskih barvah, materialih in krojih! Takšne dele si boste lahko nadele takoj. Super so, ker jih lahko nosite v slojih in jih zato uporabljate v vseh sezonah. To so obleke, ki jih boste lahko kombinirale tako za dnevni kot za večerni ”look”, najboljše od vsega pa je, da ne stanejo več kot 30 €!

MANGO

MANGO

MANGO

Brez skrbi, našli  smo tudi super lepe hlače! Karirasti model je kot nalašč za visoke škornje, medtem ko klasične kratke hlače z visokim pasom stanejo le  19 €.

MANGO

MANGO

MANGO

MANGO

Enako velja za krila, v katera smo se zaljubile! Za 14 € lahko dobite super mini, midi ali maxi model, ki se odlično nosijo na debelih črnih žabah in tvojih najljubših gležnarjih.

MANGO

MANGO

MANGO

Mango je znan po svojih genialnih torbicah, cene teh kosov pa so nas, roko na srce, šokirale. Torbice na verižici so na voljo že od 13 €! Ja- WOW. Ti prečudoviti modeli nas čakajo v veliko barvah in velikostih, mi pa smo med njimi izbrali nekaj odličnih ponudb outlet-a.

MANGO

MANGO

MANGO