Navdušili so nas 3 stajlingi blogerke Aimee (Song of Style)

Kombinacije, ki so nas pustile z odprtimi usti!

Blogerka Aimee, znana tudi kot Song of Style nas dnevno navdušuje s svojimi modnimi kombinacijami. Trenutno se mudi v New Yorku, kjer kot gostja obiskuje modne revije v sklopu tedna mode. Njen stil je dodelan, pogosto minimalističen, občasno romantičen ali bohemski. Izbrali smo 3 stajlinge, s katerimi nas je navdušila v zadnjem obdobju!

#1 OUTFIT – stajling, ki ga je oblekla za prvi dan modnega tedna v New Yorku nas je zelo navdušil. Obleka Chloe da romantičen in bohemski pridih, izbira čevljev je pogumna, celotne videz pa izredno chic.

#2 OUTFIT – to je kombinacija, ki jo je Aimee oblekla za obisk modne revije znamke Zimmermann. Gre za eno izmed najbolj nenavadnih kombinacij blogerke v zadnjem času in prav to je razlog, da je požela toliko navdušenja.

#3 OUTFIT – stajling, ki ga je blogerka objavila tik pred odhodom na teden mode, je nekoliko bolj minimalističen. Črno bela kombinacija prav vedno prepriča. Hlače tričetrtinske dolžine, popularni model čevljev »mules«, nenavadni zgornji del in torbica J.W.Anderson so zmagovalna kombinacija.