Tara Zupančič razkriva: tole je njen jutranji sladek spremljevalec!

Simpatična voditeljica in vplivnica Tara Zupančič se zadnje čase navdušuje nad najnovejšim telefonom Xiaomi 12, s katerim ujame slehrni trenutek dneva.

“Najnovejši Xiaomi 12 je postal moj zvesti spremljevalec kar pri vseh aktivnostih,” se nasmeji. “To se sliši še kar grozno, ampak dejstvo je, da je postal organski podaljšek naše roke. (smeh) Brez njega ne grem nikamor, mi pa seveda najbolj pomaga pri delu. Mislim, da imam na njem organizirano celo svoje življenje, kreativnost, organiziranost in življenjski stil,” izpostavi Tara, ki jo je Xiaomi najbolj navdušil s hitrim polnjenjem in izjemnimi posnetki, ki jih ustvarja.
“Zjutraj mislim, da je najbolj sladek spremljevalec, ki prinaša novosti, nove plane in izzive,” opiše Tara svoj telefon. “ Ob kavi paše malo pobrskati tudi po tistih aplikacijah, ki sicer ne spadajo v sam ‘biznis’.”

Ga sploh kdaj odloži?
“Seveda. Odložim ga le zvečer, ker malo miru pa je v življenju le treba imet’,” pravi simpatična Gorenjska, ki je že osvojila številne prednosti najnovejšega spremljevalca. “Xiaomi 12 me je navdušil z izjemno možnostjo kakovostne fotografije, personalizacijo in hitro odzivanje na multitasking,” razkrije.

In če bi za dva dni ostala brez telefona? “V tem obdobju bi zagotovo najbolj pogrešala njegov fotoaparat in pisanje trapastih sporočil z najboljšo prijateljico.”

Zakaj je Xiaomi 12 nekaj tako posebnega?

“Vsekakor zaradi kamere,” Tara izstreli kot iz topa in pove, da zadnje čase ustvarja fenomenalne posnetke, ravno zaradi svojega najboljšega spremljevalca.

Xiaomi 12 namreč omogoča snemanje posnetkov studijske kakovosti ne glede na razmere, pa naj gre za zahtevne svetlobne pogoje ali premikajoče se objekte. Xiaomi 12 se ponaša s profesionalnim naborom trojnih kamer za vsestransko fotografiranje, v katerem je glavna širokokotna kamera s 50 MP in zmožnostjo snemanja videoposnetkov v 8K.

Poleg impresivne strojne opreme, gresta telefona iz serije 12, Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 korak naprej tudi, ko gre za Xiaomijeve patentirane algoritme umetne inteligence. Te inovacije uporabnikom olajšajo delo, saj posnamejo vsak trenutek v njegovi popolnosti, tudi pri šibki svetlobi ali premikajočih se motivih. Xiaomi ProFocus inteligentno identificira in sledi objektom ter preprečuje zamegljene ali neizostrene posnetke premikajočih se ali zastrtih predmetov. Novosti vključujejo tudi zmogljivosti samodejnega ostrenja oči in zaznavanja obraza. Ultra Night Video uporablja Xiaomijeve patentirane algoritme za snemanje videa tudi pri izjemno šibki svetlobi, kar pomeni, da so razpoloženjski posnetki bolj jasni kot kdaj koli prej.

Način AI Cinema, ki je na voljo na vseh treh napravah, z enim samim dotikom ponuja številne ustvarjalne možnosti za urejanje videoposnetkov, kot so načini Parallel World, Freeze Frame Video in Magic Zoom

Zvok z veliko začetnico
Nobena kinematografska izkušnja ni zares popolna brez profesionalnega zvoka. Serija Xiaomi 12 ima funkcijo SOUND BY Harmon Kardon in ustvarja impresivno zvočno izkušnjo, ki jo poganja tehnologija Dolby Atmos®. Ta zagotavlja prostorski zvok z osupljivimi podrobnostmi, jasnostjo in realizmom za popolno zabavo. Zvočniki quad Xiaomi 12 Pro – v obliki dveh visokotoncev in dveh nizkotoncev – zagotavljajo jasne podrobnosti in pokrivajo osupljiv obseg zvoka. Xiaomi 12 in Xiaomi 12X zagotavljata uravnotežen stereo zvok, ki je idealen za poglobljeno igranje iger ali predvajanje videa.

Za dodatno optimizacijo osnovne uporabniške izkušnje serija Xiaomi 12 vključuje vmesnik MIUI 13, ki je bil globalno predstavljen v začetku letošnjega leta. Posodobitev vključuje hitrejše shranjevanje, večjo učinkovitost procesa v ozadju, pametnejšo obdelavo in daljšo življenjsko dobo baterije. Nove funkcije vključujejo Xiaomijevo patentirano tekoče shranjevanje (Liquid Storage), razpršen pomnilnik (Atomized Memory), usmerjene algoritme (Focused Algorithms) in pametno ravnovesje (Smart Balance).

Polnjenje naslednje generacije
Da lahko serija Xiaomi 12 zagotavlja profesionalne kinematografske in zabavne izkušnje ves dan, se naprave ponašajo s hitrostjo in varnostjo polnjenja nove generacije.
Xiaomi 12 Pro ima polnilnik Xiaomi HyperCharge z neverjetno močjo 120 W. Izjemno zmogljiva 4.600 mAh baterija je v načinu Boost popolnoma napolnjena v samo 18 minutah. Xiaomi 12 Pro ponuja zmogljivost polnjenja naslednje generacije, ki gre v korak z zahtevami uporabnikov in to je tudi tista stvar, ki je navdušila Taro, saj se njen telefon od začetka do konca napolni izjemno hitro.

Fantastično darilo ob nakupu novega telefona Xiaomi 12
Od 1. do 10. aprila 2022 poteka posebna akcija pri nakupu pametnega telefona.
V AKCIJSKI PONUDBI ob nakupu telefona Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 dobite uro Xiaomi S1 Watch Active.
Nakup telefona Xiaomi 12X pa vam do 10. aprila prinese slušalke Xiaomi Buds 3.