Najslabše oblečene na rdeči preprogi Venice Film festivala 2016

Preverite, katerih 5 zvezdnic je na rdeči preprogi pogorelo!

Beneški filmski festival je letos postregel s kar nekaj vrhunskimi modnimi odločitvami, na rdeči preprogi in izven nje. Tako kot so nekatere zvezdnice navdušile, smo ob pogledu na modne izbire drugih v uredništvu nekoliko razočarani. Pod drobnogled smo vzeli 5 lepotic.

Čeprav izbira igralke Alicie Vikander niti ni tako slaba, se nam zdi obleka Louis Vuitton bolj primerna za dogodke, ki so nekoliko manj svečane narave. Kombinacija materialov in vzorcev nas ni prepričala, viktorijanski stil pa vseeno pozdravljamo.

Ameriška igralka Ashley Greene nas z obleko Alberte Ferretti ni navdušila. Vzorec ne laska njeni sicer čudoviti postavi, prav tako material izgleda vse prej kot luksuzen.

Eva Herzigova v obleki Philosophy di Lorenzo Serafini je izgledala, kot da je ušla iz modne revije 90ih let ali pa hiše Playboyevih zajčic. Čeprav se v preteklosti dejansko je razgalila za revijo Playboy, njena oprava ni primerna za rdečo preprogo filmskega festivala. Z nekoliko bolj dodelano čipko in izbiro barve, bi se morda še lahko »izvlekla«.

Izbire etiopske manekenke Liye Kebede enostavno ne razumemo. Nekakšen hibrid med obleko in kombinezonom je čudnega kroja, materiala in nenavadne kombinacije barv. Dobi sicer točke za pogum, vendar nas vseeno ne prepriča.

Sophie Turner je v obleki Yanina Couture sicer frontalno izgledala čudovito, vendar nas ni prepričal pogled od strani. Zgornji del obleke zaradi reza razširi sicer vitko igralko, njen dekolte pa ne izgleda tako dobro, kot bi lahko.