Najljubše spletne trgovine francoskih fashionist

Sezane, Rouje, Molli, Paloma Casille. Voilá!

Ker tega, tako imenovanega ”francoskega šika” ni nikoli dovolj, vam predstavljamo izbrane modne znamke, kjer boste našle kos ali dva za dopolnitev svoje poletne modne garderobe.

Se sprašujete, katere štiri francoske modne znamke ponujajo najlepša oblačila v znamenju francoskega šika? Spoznajte se z naslednjimi: Sezane, Rouje, Molli, Paloma Casille. Voila!

Sézane 

Sézane je prva online znamka v Franciji, ki se ponaša z veliko izbiro preprostih in funkcionalnih oblačil za dnevne stylinge in ostale priložnosti. Znamka ponuja poleg simplističnih bombažnih majic tudi klasične suknjiče in jopice, ki predstavljajo osnovne kose v ”francoski” garderobi. V oči padejo tudi klasični modeli čevljev in torbice iz pravega usnja.
Nakupuj tukaj: Sézane

Rouje

Če ste znova in znova navdušene nad stilom Jeanne Damas ali retro dive Jane Birkin, boste znamko Rouje preprosto vzljubile. Že na vstopni strani nas pozdravi dekle z baretko in vintage sončnimi očali, v zavihku Lookbook pa si napasemo oči na minimalističnih, a romantičnih kombinacijah, ki jih nosi prav Jeanne, ki je tudi ustanoviteljica dotične znamke.
Nakupuj tukaj: Rouje

Molli

Molli nas ob vstopu na spletno stran pozdravi z modno črno-belo fotografijo, ki napoveduje preprostost, minimalizem in čistost krojev oblačil iz aktualne ponudbe. Ne samo, da prepričajo z videzom oblačilnih kosov, ponašajo se tudi z najkvalitetnejšimi in najudobnejšimi finimi pleteninami.
Nakupuj tukaj: Molli

Paloma Casile

Paloma je mlada oblikovalka, ki se je po osvojeni nagradi za dizajn modnega perila na dogodku Festival of Young Creatives of Dinard odločila pošteno zavihati rokave in odpreti svoj prvi pariški studio. Vso spodnje perilo, ki je na voljo na spletni strani, je izdelano v specializirani tovarni na severu Francije. Poudarek je na privlačnem dizajnu in finih prestižnih materialih, ki dajejo koži občutek nežnosti in trajnega udobja.
Nakupuj tukaj: Paloma Casile