Najbolj šik pelerine za deževno jesen

Pripravite najbolj šik pelerine za deževno jesen!

Pelerine in dežni plašči niso le izredno funkcionalni, temveč tudi nepogrešljivi modni kosi, ki imajo obvezno mesto v garderobi vsake modne ljubiteljice. Z njimi so deževni dnevi mnogo znosnejši in kdo ve, morda se boš naslednjega slabega vremena veselila prav v novi modni pelerini.

Lani so pelerine doživele pravo slavo v sklopu svetovnih Tednov mode, za letošnje smernice pelerin pa bomo morali počakati še dober teden, da bomo lahko govorili ali so se oblikovalci ponovno odločili za njihovo obuditev. Nekaj najbolj odmevnih kreacij za deževne dni je predstavil Raf Simons, ki je preteklo sezono kariraste plašče prevlekel z najlonom in poustvaril kar najbolj funkcionalno oblačilo. Vsekakor nam niso ušli izstopajoči beli dežni plašči z motivom sonca in dežnih kapljic, ki so ideja Christopherja Kanea, na drugi strani pa so s svojimi slavnimi in množično popularnimi pelerinami in trenčkoti vztrajali pri Vetements, ki so jih svetovni trendseterji prav zdaj povlekli iz omare.

Za vsemi velikimi oblikovalskimi imeni ne zaostajajo niti high street znamke, ki nam ponujajo številne privlačne pelerine in dežne plašče, s katerimi boš lahko na najbolj moden način kljubovala septembrskim dežnim kapljam. Si že izbrala svojo?