Najbolj trendi torbice tega poletja

Preverite največje trende pri torbicah za to poletje!

Poletje je uradno tukaj in čas je, da svojo garderobo dodobra osvežite z lahkotnimi, poletnimi modnimi kosi. Svoje lanskoletne dnevne in nočne videze, ki so primerni za vroče mesece, lahko popestrite z novimi modnimi dodatki. Prav zato smo za vas poiskali top 5 trendov pri torbicah, s katerimi boste zagotovo izgledali trendi!

NENAVADNA VELIKOST
V modi so mini torbice različnih oblik in barv, hkrati pa nekoliko večje, skoraj »oversized« pisemske torbice (imenovane tudi »clutch«). Primerne so lahko za vrsto različnih priložnosti – tako zabave, kot tudi poslovne sestanke.

USNJE
S klasično usnjeno torbico zagotovo ne boste zgrešili. V modi so predvsem nestrukturirane torbice, ki so nekoliko mehkejše in morda na prvi pogled celo »brez oblike«. Najbolj trendi boste z minimalistično izbiro.

KOVINSKI DETAJLI
Lahko so dodani kot držalo, veriga, sponka ali le kot dodatek. Vaš videz bo tako bolj moderen in trendi. Odločite se lahko za trenutno najbolj modno rožnato zlato, ali pa za klasično zlato ali srebrno.

ŽIVAHNE BARVE IN GRAFIČNI POTISKI
Toplejši meseci prinaša nekoliko več igrivih vzorcev in živahnih barv. Dodatek bolj vpadljive barve z modnimi dodatki je super izbira za popestritev poletnih videzov.

ŠE VEDNO RESICE
Resice se očitno ne bodo poslovile. Ostajajo izbira številka ena modnih navdušenk po vse svetu. Njihova prednost je, da so precej pogosto primerne za kombiniranje v vseh letnih časih.

foto: Pinterest