Na kakšne trende prisegajo japonske fashioniste?

Japonske modne navdušenke skrivajo nekaj totalno nenavadnih, a čudovitih modnih predlogov.

Največje urbano središče Japonske skriva v sebi prenekateri veliki modni trend, ki ga vešči Japonci poustvarijo in transformirajo na svoj, tisti specifičen azijski način, ki vedno znova premami tudi največje modne navdušence.

Ko samo pomislimo na japonske modne smernice, se celo naša osebna domišljija poigra z nami in v mislih ustvari le najbolj surrealne modne videze, ki jih lahko povežemo zgolj s fantazijskimi filmi, fantastičnimi igrami in najbolj barvitimi, bizarnimi animacijami. Nedvomno Japonci in Japonke veljajo za ekstremne modne guruje, kjer vsak sledi svojim modnim smernicam, vsi pa se zavedajo svoje brezmejnosti in svobode stiliranja.

Ne glede na to, da se sestavljanja modnih videzov lotevajo na avanturističen način, kljub temu ne posegajo le po najbolj kričečih in strupenih barvnih kombinacijah. A nekako jim vedno uspe, da tudi najbolj klasičen par jeans hlač ali zgolj bombažno jopico z gumbi kombinirajo na zelo svoj, ekscentričen način. Japonske fashioniste posvetijo veliko pozornosti vsakemu, tudi najmanjšemu detajlu, s katerim lahko dosežejo dramatičen učinek, ki si ga boste želele posnemati.