Modni videzi za ribe, rakice in škorpijonke

Preveri, katere modne sestavine so ključne za idealen modni styling glede na tvoje astrološko znamenje.

Vodna znamenja; ribi, rak in škorpijon, zaznamujejo čustvenost, globina in nepogrešljiva vsestranskost. V simbolnem pomenu se element vode pri rakici izraža kot čisti izvir, pri škorpijonki kot divji hudournik, pri ribah pa kot brezmejni ocean. In kako te lastnosti vplivajo na tvoj idealen modni videz?

Ribica
Po modrosti se nihče ne more kosati s tabo. Si pronicljiva in hkrati nagnjena k nenehnemu sanjarjenju. Tvoja čustvenost ne pozna meja, vedno znaš odkriti ključ, ki vodi do srca sogovornika, saj si izredno dobra in razumevajoča poslušalka.

Tvoj idealen modni videz je preplet udobja in modne ženstvenosti.

Rakica
Prvo vodno znamenje simbolizira materinskost, dobroto, skrb in toplino. Si zelo previdna in preudarna. Ob kakršnemkoli sumu na nevarnost se raje skriješ v svoj brlog, kakor da bi se spoprijela z njo. Si izjemno ranljiva, saj močnejša kot je tvoja občutljivost, večji je umik v psihološki oklep.

Tvoj idealen modni videz je športno eleganten, ki se ponaša s prvinami večne modne klasike.


Škorpijonka

Veljaš za eno izmed najmočnejših astroloških znamenj z značilnim magnetizmom. Čeprav si na zunaj videti mirna in izredno stabilna, se v notranjosti nenehno bojuješ s svojimi strastmi, dvomi in napakami. V tebi nenehno divja pravi vrtinec, ki te med drugim navdaja z novimi drznimi zamislimi.

Tvoj idealen modni videz je sestavljen iz enega najaktualnejšega modnega trenda in vsaj ene udarne barve ali vzorca.