Modni videzi za dvojčice, tehtnice in vodnarke

Že veš, kakšen modni styling ti je pisan na kožo?

Zračna znamenja; vodnarke, dvojčice in tehtnice zaznamujejo živahna narava, vsestranskost in ljubezen do druženja z ljudmi. Pri dvojčicah se element zraka izraža v lahnem plapolanju metulja, pri tehtnici v ‘zračnem poljubu’, pri vodnarki pa v kozmičnem poletu. In kako te lastnosti vplivajo na tvoj idealen modni videz?

Tehtnica
Si diplomatska in elegantna, hkrati pa imaš prefinjen občutek za estetiko. Ljudje te opišejo kot družabno, a hkrati zelo izbirčno pri navezovanju stikov, saj imaš merila izredno visoka. Razvit imaš izrazit čut za lepoto, zato ti je področje umetnosti še posebej blizu.

Tvoj idealen modni videz je eleganten in romantičen, zato so ti pastelne barve še posebej pri srcu.


Vodnarka

V primerjavi z drugimi astrološkimi znamenji si opazna predvsem po svoji ekscentričnosti in izvirnosti, tako značajski kot stilski, pa tudi pri izbiri hobijev. Si neodvisna od drugih, odločna in kljubovalna. Vedno težiš k temu, da izpolniš svoj ustvarjalni potencial in to za vsako ceno.

Tvoj idealen modni videz ni nikoli enoplasten, najraje pa se spogleduješ s posebnejšimi kosi oblačil, kot je recimo kombinezon.

Dvojčica
Zate je značilna hitrost misli in dejanj ter odsotnost ustaljenih navad, norm in pravil. Si izredno komunikativna, zelo rada se družiš in vedno kam hitiš. Ne maraš samote in nikoli ne posedaš brez dela, zato je tvoj vsakdanjik dinamičen in nabit z različnimi opravki. Zanima te prav vse, hitro se učiš in si iznajdljiva.

Tvoj idealen modni videz je spoj modno elegantnega, a še vedno udobnega. Izstopajoči modni dodatki so ključnega pomena.