Modni styling, ki pristaja vsaki ženski

Modna kombinacija, kjer si roko podata sodobni urbani in vintage glamur.

Razkrivamo čudovit modni styling, ki bo pristajal vsaki ženski navdušeni nad sodobnimi modnimi kombinacijami s ščepcem vintage glamurja.

Leto gre h koncu, zato je naše modno popotovanje po stilskih inspiracijah toliko bolj vznemirljivo, saj želimo ponuditi kar najširšo paleto nepogrešljivih modnih stylingov, ki si jih boste želeli posnemati v 2018.

Tokrat nismo mogli zgrešiti klasično krojenega sivega suknjiča z dvorednim zapiranjem, pod katerim plapola daljša obleka z visokim ovratnikom v temnejših odtenkih in vintage cvetličnim vzorcem. Ošiljeni gležnjarji in subtilen nakit so najpopolnejša izbira za dotičen styling, saj v skupni kombinaciji ustvarijo dovršen zaključek modnega videza.

Naslednjo modno kombinacijo lahko posnemate za vsakodnevne obveznosti, za v službo ali večerno pijačo s prijateljicami. Glede na priložnosti naj variira zgolj različna izbira modnih dodatkov, ki naj bodo kljub sproščenemu in šik videzu dobro premišljeni in barvno usklajeni.

V nadaljevanju smo pripravili dražjo različico všečnega modnega videza, ki ga sestavljajo dizajnerski modni artikli ter cenovno dostopnejšo modno različico.

Glavna inspiracija

Dražja modna različica

Cenejša modna različica