Modna kombinacija: 1 krilo za več priložnosti

Kako nositi 1 krilo za različne priložnosti...

Prihaja najbolj vesel mesec v letu in to je čas, ko se novoletne zabave vrstijo kar po tekočem traku. Seveda pa nas ob tem čaka obilica dela tudi v službi, ko je potrebno zaključevati leto 2016 in kovati načrte za 2017. Tempo vsakdanjega življenja nam tako pogosto ne dovoli, da bi si lahko vzeli čas za urejanje med enim in drugim dogodkom in zato je idealno, da že zjutraj razmislimo kaj bomo oblekle v službo, da nam bo jutranji outfit služil vse do poznih večernih ur. Ker je moda postala tako zelo prilagodljiva z lahkoto izbrane kose nosimo tako za poslovne priložnosti kot večerne zabave. Kot osrednji kos smo izbrali – daljše balonasto krilo priljubljene blagovne znamke Closet London in je na voljo v Etiketini spletni trgovini.

DNEVNA MODNA KOMBINACIJA; krilo je odličen izbor za poslovne priložnosti, saj je zelo damsko in v njem boste resnično izstopale. V dnevni različici ga kombinirajte s črnim ali temno modrim pulijem, dodate pa lahko kakšen kos enostavnejše daljše verižice. K zlatim pikam se odlično podajo zlati udobni gležnjarji.

Krilo Etiketa Shop

Črn puli s.Oliver

Gležnjarji Etiketa Shop

VEČERNA MODNA KOMBINACIJA; ko se dan prevesi v noč in iz službe hitite na zabavo ali večerjo, obdržite osnovni kos t.j. krilo, obujte gležnjarje z visoko, a udobno peto in top ali srajco v modri ali črni barvi ter dodajte kakšen elegantnejši kos nakita. Verižico lahko obdržite, popestrite pa outfit še z dodatkom glamuroznejših uhanov.

Krilo Etiketa Shop

Gležnjarji Etiketa Shop

Bluza s.Oliver