Mini krilo tudi pozimi? Kaj menimo mi in kaj modne blogerke?

Gola koža tudi jeseni? Uredništvo pravi NE!

V zadnjem času smo lahko opazili manjšo vrnitev dolžine krila, ki je v zadnjih nekaj sezonah bila nekoliko manj priljubljena. Očitno se na modno sceno znova vrača mini krilo!

Modne blogerke v svoje stajlinge pridno vključujejo najrazličnejše modele mini kril in jih predlagajo kot kos, ki je primeren tudi za hladnejše mesece. Po njihovem se ključ do dobrega in funkcionalnega stajlinga skriva v izbiri ostalih toplejših kosov, kot je na primer mehak kašmirjev pulover in semiš škornji, ki segajo čez kolena.

Zanimivo je dejstvo, da večina blogerk v svojih modnih opravah še vedno kaže golo kožo. Dejstvu, da tako celoten videz izgleda mnogo bolj trendi, ne moremo oporekati. Se pa večina blogerk ob dajanju komentarjev v smislu »mini krilo lahko nosite tudi pozimi« ne zaveda, da ima velik del sveta resnično »pravo« jesen in zimo. Najlonke so enostavno obvezne že v trenutnih razmerah. V mini krilo torej pogumno, a z zdravo pametjo – le tako boste ohranili tudi svoje zdravje (ne le modnega ugleda).

foto: Pinterest