Mango kombinacija, ki je osvojila modne navdušenke

Popolna modna kombinacija, ki smo jo našli v trgovini Mango.

Nedvomno vsak dan na družbenih omrežjih najdemo fantastične modne kombinacije. Večkrat nas modne kombinacije tako navdušijo, da si na koncu kupimo te kose tudi sami. Eno izmed takih inspiracij smo našli te dni na Instagram profilu vplivnice, katere stil nas nenehno navdušuje.

Lisob Sebellin je dekle, ki goji brezčasen in prefinjen stil oblačenja, vedno izbira izjemno elegantne kose v nevpadljivih odtenkih in krojih. Takšna je tudi ta popolna kombinacija, ki jo je našla v trgovini Mango.

Že večkrat smo pisali o oblekah kot nujnih kosih vsake toplejše sezone, zato nas je navdušil tudi ta popoln laneni videz. Srajca ravnega kroja v bež odtenku izgleda prefinjeno zaradi gumbov, prevlečenih z lanom, in se lahko nosi zapeta ali nad običajnim topom. Krilo, izdelano v enaki barvi in materialu, je mini kroja in oprijete silhuete ter se lahko kombinira tako z ležernimi kot tudi bolj prefinjenimi oblačili. Oba kosa sta izdelana iz 100% lana, kar to kombinacijo naredi izjemno kakovosten high street izgled.

Rafijske torbice so nepogrešljiv modni dodatek vsakega poletja, ta model torbice španske znamke pa deluje neprimerljivo elegantno in je lahko odlična torbica za dnevne in večerne priložnosti.

Sebellin je to kombinacijo zaključila z enostavnimi črnimi natikači in tako ustvarila šik dnevni videz, vendar brez dvoma lahko k tem kosom oblečete sandale s peto in s tem ustvarite čudovit večerni outfit. Popolna kombinacija je na voljo za nakup na uradni strani high street blagovne znamke Mango.

Fotografije: Mango, Instagram