Ona je najbolje oblečena manekenka ta hip!

Njen stil naravnost obožujemo in nismo edini!

Njen stil naravnost obožujemo in nismo edini!

Naše oči so tokrat uperjene v 29-letno manekenko Elso Hosk, ki je svojo manekensko kariero pričela graditi pri rosnih 14-ih letih. Svetlolasa Elsa, ki slovi po čudovitih dolgih laseh in zapeljivem mačjem pogledu, je med drugim tudi Viktorijin angelček od leta 2015, izkušnje pa je nabirala pri znamkah Dior, Dolce & Gabbana, Free People, Ungaro, H&M, Anna Sui in številnih drugih.

Švedska lepotica, ki je med petnajstimi najpopularnejšimi modeli na svetu, je mnogokrat primerjana s princeso Disneyevega animiranega filma Frozen, zanimivo pa je tudi dejstvo, da je v zgodnjih dvajsetih vztrajno zavračala resno ukvarjanje z manekenstvom ter se celo dve leti profesionalno posvetila košarki. A kot kaže, jo je njena strast do poziranja pred fotografskim objektivom in osvajanja dolgih modnih brvi, popeljala v sam vrh modne scene.

Elsa zadnje mesece povsem navdušuje tudi s svojim izostrenim občutkom za modo in moramo priznati, da nas z vsako novo objavljeno fotografijo še močneje navdihuje s svojim dovršenim stilom. Sama svoj stil oblačenja opiše kot preplet retro modnih kosov, ki nas popeljejo v nostalgične filme s kultno Audrey Hepburn ter modernih modnih trendov, ki izpolnjujejo njene želje po eleganci in sveži popestritvi vsake kombinacije. V nadaljevanju izpostavljamo njene najboljše modne videze.

Elsa Hosk je manekenka z najizjemnejšim občutkom za modo, ki nas navdihuje s svežimi stilskimi eksperimenti.