#LJFW: v objektiv smo ujeli obiskovalce prvega dne

Manja Plešnar in Senidah sta bili najbolj trendi duo prvega dne #FWLJ!

Teden mode Ljubljana Fashion Week je že prvi dan postregel z obilico zanimivih modnih novosti. Na ogled kolekcij Nataše Persuh, Janje Videc, Ane Jelinič, Matica Velerja, krznarstva Eber in revije finalistov natečaja »Oblikuj belo srajco« je prišlo kar precej modnih navdušencev. V naš objektiv smo ujeli nekaj obiskovalcev, ki so nas navdušili s svojo modno opravo.

Videnih je bilo kar nekaj kril, očitno je trenutno v modi predvsem til. Lara Ula Vidrih se je odločila za izstopajočo rdečo, njena prijateljica Helena Valas pa za nekoliko bolj umirjeno pudrasto-roza. Za til preko hlač se je odločila tudi Zoya Mesarič, družbo pa ji je delal frizer Ben Jager. Za plise varianto krila se je odločila Tina Tomšič, katere stajling je trendi in nekoliko temačnejša izvedba videza Marilyn Monroe. Najbolj izstopajoč duo sta bili prav gotovo pevka skupine Muff Senidah in modna mrha ter voditeljica oddaje Big Brother Manja Plešnar, ki sta navdušili v kreacijah mladega oblikovalca Matica Velerja.

Lara Ula Vidrih Helena Valas in Lara Ula Vidrih Frizer Ben Jager in Zoya Mesarič Manja Plešnar Senidah Senidah, pevka skupine Muff in modna mrha ter voditeljica oddaje Big Brother, Manja Plešnar Tina Tomšič

Foto: Katarina Veselič