Letošnji najboljši Coachella stylingi

Je letošnja Coachella bila najbolj modna do sedaj?

Zvezdnice, manekenke in modne influencerke so svoje ”Coachella” kombinacije pripravljale že tedne vnparej. V čem so navdušile pretekli vikend?

Na najbolj znanem in najpopularnejšem ameriškem glasbenem festivalu ne manjka najbolj slavnih osebnosti, med katerimi daleč največ pozornosti ukradejo postavni Viktorijini angelčki in vplivne modne blogerke, ki izkoristijo barvito prizorišče za nove navdihujoče objave.

Je letošnja Coachella bila najbolj modna do sedaj?

Znano je, da se Coachellini outfiti pripravljajo tedne vnaprej in ne samo dneve, zato bi lahko upravičeno govorili tudi o največji modni pisti na prostem, kjer se tre festivalskih modnih videzov. Če smo lani bili priča poplavi kratkim jeans hlačam priznanih modnih oblikovalcev in poletnim crop topom v vseh možnih izvedbah, so letos dominirali bralette nedrčki, ki so zamenjali majice, strganim jeans hlačam pa so se pridružile široke cargo hlače. Ker je Coachella sinonim najrazličnejših boho stilov, so eni izmed najpopularnejših modnih kosov zračne bele srajce, resice in perje kot glavni detajli ter nekaj lahkotnih pletenin za ležeren, že skoraj dekadenten videz.

V nadaljevanju predstavljamo modne kombinacije slavnih boho avanturistk, ki so navdušile v prvih dneh Coachella festivala.