Kraljica, ki je tudi v hlačah pravi simbol ženstvenosti

Ko se lepota, pamet in eleganca združijo v neustavljivo kombinacijo.

Pametna, lepa, ambiciozna, karizmatična, graciozna in rojena, da vodi. Vse to je Rania Al Abdullah, 46-letna jordanska kraljica, ki velja za eno najelegantnejših in najlepših žensk na svetu. Poslovna ženska in mati štirih otrok, je znana po svojih prizadevanjih za pravice otrok in žensk. Izobraževala se je na elitnih šolah, leta 1993 pa se je poročila z jordanskim kraljem Abdulahom II, takrat še princem. Prestol je zasedla s komaj 23-imi leti in postala najmlajša kraljica na svetu. Od takrat je neprestano na očeh svetovne javnosti.

Rania je hitro postala prava mednarodna modna ikona in zagotovo najlepše oblečena kraljica na svetu. Spretno uporablja družbena omrežja (na Instagramu ima že več kot 3 milijone sledilcev), zato je poleg kraljice Jordana, kmalu postala tudi kraljica ljudskih src. Njena podoba pogosto krasi naslovnice prestižnih svetovnih modnih revij, znana je kot muza Giorgia Armania in tudi njeno nedavno srečanje s prvo damo ZDA Melanio Trump je bilo prava paša za oči.

Njen modni okus je praktično nezgrešljiv. Znana je po tem, da izvrstno kombinira sodobne trende s tradicionalnimi kosi oblačil. Čeprav Rania na svojih uradnih obiskih najpogosteje nosi obleke in krila, pa za bolj sproščene trenutke velikokrat obleče elegantne hlače. In tudi najbolj klasična kombinacija na njej nikoli ne zgleda dolgočasno. Nič čudnega torej, da je Rania pravi modni navdih. Poglejte fotografije in se prepričajte na lastne oči.

Foto: @queenrania