Ključni zimski kosi, ki jih boste nosile več sezon

Kosi, ki jih boste nosile več sezon...

Verjetno se vsakič na začetku sezone sprašujete v kaj je res smiselno investirati in ali gre mogoče le za trenutno modno muho. Ker pa garderoba vsake fashionistke potrebuje sezonsko osvežitev smo pripravili nabor ključnih modnih zimskih kosov, ki jih boste z lahkoto nosile tudi naslednjo sezono. Tukaj se držite klasičnih barvnih odtenkov za katere smo prepričani, da bodo tudi priodnjo zimo v trendu.

1.TEMEN PLAŠČ – vaša garderoba potrebuje vsaj en dober plašč, ki ga lahko nosite tako v dnevnih kot večernih kombinacijah. Ta naj bo lepo teliran in temnih odtenkov – za tiste, ki ljubite varne izbore je to črna ali temno modra. Mi smo vsekakor za nekaj barve, tako da vsekakor navijamo za temno moder izbor.

2.TORBICA  iz brušenega usnja je kos, ki nas bo spremljal tudi prihodnje leto. Priljubljene “clutch” torbice je v modni svet izstrelila priljubljena blagovna znamka Celine. Seveda pa najdemo tudi cenovno dostopnejše različice.

3.”OVERSIZED” PLAŠČ – trend “pevelikih” modnih kosov nas spremlja že nekaj časa in očitno se ne bo poslovil kmalu, zato si omislite zanimiv “oversized” model plašča, pod katerim lahko oblečete tople pletenine in se lotite plastenja, kot ga obvladajo prave trendseterke.

4.PULI OBLEKA je izjemno uporaben kos, ki se ga seveda ne bomo mogle naveličati. Rebrasti puliji so letos doživeli modni preporod in še dolgo nas bodo spremljali, zato je čas, da si omislite svojega. Tokrat izberite sivo, saj je klasična črnina že nekoliko dolgočasna. Siva se odlično poda k modnim kombinacijam tako zelo priljubljene roza, kamelje in seveda črne barve.

5.ŠIROK MODEL JEANSA je kos, ki se ga boste morale navaditi, v primeru, da ga niste še popolnoma osvojile. Ozki modeli, oprijetih hlačnic so odslužili svoje in čas je za ohlapne kroje, ki pa so včasih zelo priročni, ko moramo skriti kakšen odvečen killogram, a ne?

6.ŽAMET – modni strokovnjaki pravijo, da ne gre za trenutno modno muho. Spremljal nas bo tako več sezon in zato si le omislite kakšen dober kos.