Kdo je kriv za popolne stylinge Rihanne in Kim K.?

Modni strokovnjaki, ki so zaslužni za najbolj nepozabne stylinge znanih obrazov svetovne popularne scene.

Kdo so modni strokovnjaki, ki so zaslužni za najbolj nepozabne stylinge znanih obrazov svetovne popularne scene?

Najbolje oblečene zvezde iz estrade se lahko za svojo stilsko in modno prepoznavnost zahvalijo izjemnim stilistom, ki poskrbijo za njihov celoten oblačilni videz o katerem se govori še mesece po tem. In če ste se kdaj spraševali, kdo je glavni ”krivec”, da je Lady Gaga ponovno zasenčila preostale na rdeči preprogi ali kdo je ustvaril zmagovalno kombinacijo Balmain kosov za styling Kim Kardashian, vam predstavljamo glavne akterje stilske igre. V nadaljevanju spoznajte najslavnejše modne stiliste.

Stilist: Mel Ottenberg
Slavna stranka: Rihana

Mel Ottenberg, dolgoletni modni stilist ima v svojih rokah vse oblačilne videze pevke Rihanne za javne dogodke, prireditve in koncerte že zadnjih šest let. Ne le, da je uspešen stilist, poleg tega je tudi modni direktor berlinske revije 032c. Začetki njegove kariere so se zgodili pri reviji The Face, kjer je ustvarjal skupaj s Terryem Richardsonom in Davidom LaChapelleom. V mnogih intervjujih odkrito priznava, da mu je delo z Rihanno v veliko zadovoljstvo in mu predstavlja modni užitek, saj je Rihanna ena redkih zvezdnic, ki jo lahko opiše kot ”stilski kameleon”. Pripravljena je sprejeti vse njegove modne eksperimente in stilske predloge, zato se Mel med delom z njo počuti popolnoma svobodnega in neomejenega.


Stilist: Brandon Maxwell
Slavna stranka: Lady Gaga

Sprva je bil modni stilist slavne ekstravagantne pevke modni oblikovalec Nicola Formichetti, ki je v letu 2013 prekinil sodelovanje z Lady Gaga. Slednjo odločitev se lahko pripiše preokupiranosti z delom pri znamkama Diesel in Thierry Mugler. Formichettijevo vlogo je nato prevzel njegov asistent, Brandon Maxwell, ki je pravtako modni oblikovalec, svoj izjemen modni talent pa je dokazal pri ustvarjenih stylingih za svojo slavno stranko. Uspelo mu je, da je stil Lady Gaga od takrat naprej v popolnem ravnovesju med avantgardo in klasiko, kar je pevko bliskovito povzdignilo med najbolje oblečene ženske našega časa.

Stilistka: Monica Rose
Slavne stranke: klan Kardashian – Jenner

Zdaj veste, kdo je ”kriv” za vse športne styling pomešane z Balmain glamurom, ki so polnili tiskane in spletne medije še dolgo časa po njihovem pojavu v javnosti. Monica je skrbela za stilsko podobo slavnih sester Kardashian kar 10 let, dokler se niso maja letos njihova pota razšla, a še vedno za javnost iz nenznanih razlogov. Njena kariera se je pričela v prodaji v Los Angelesu, kjer se je začela spoznavati z delom modne stilistke za naključne stranke.