Kdo nas je navdušil s svojim izgledom na LJFW?

Teden mode je postregel s številnimi outfiti, ki so navdušili tudi ob modni pisti.

Ljubljanski teden mode LJFW, z zaključnim dejanjem sobotnih večernih modnih revij, je postregel s številnimi odličnimi outfiti znanih Slovenk in Slovencev. Modno torej ni bilo samo na pisti, temveč tudi ob njej. Ob tednih mode dogajanje v prestolnici zaživi in ves modni svet je v znamenju priprav na dogodek, kjer svojo kreativnost lahko izražajo tudi obiskovalci. Na Etiketi smo tokrat izbrali 6 znanih Slovenk in Slovencev, ki so nas prav vsak dan prepričali s svojim stilom in nam dali navdih za marsikatero modno kombinacijo.

1.ULA FURLAN se je v zadnjih mesecih dodobra zasidrala v modnem svetu. Njen nasmeh in pozitivna energija vsakič znova dodata piko na I brezhibnemu stilu. Ula je tokrat poleg oblačil Trgovine Omara nosila nekaj kreacij domačih oblikovalcev. Navdušila je s črno-belo kreacijo Maje Ferme in črnim korzetom ter krilom pod katerega se podpisuje modni tandem Eric Matyash.

2. IRYNA OSYPENKO NEMEC manekenka z najdaljšimi nogami v Sloveniji in komentatorka šova Gostilna išče šefa se zadnje čase pogosto znajde na seznamih najbolje oblečenih. Tudi tokrat nas je prepričala s svojo podobo, kjer je nosila kreacije Simone Lampe, ki jih je kombinirala s kosi “high street” trgovin.

3. Modni tandem ERIC MATYASH, ki ga sestavljata priljubljena Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak vedno znova navdušita, tako s svojo enegijo kot podobo. Tokrat sta svoje kreacija predstavila tudi na modni pisti. Sama pa sta veliko pozornosti požela ob pisti s svojo podobo.

4. Gospodična s turbanom EVA ANA KAZIČ je tudi tokrat navduševala s svojo podobo. Dama, ki ima do potankosti izdelan stil je velika podpornica Slovenskih modnih oblikovalcev. Pohvaliti pa moramo tudi mamo Darinko Kazič, ki je redna obiskovalka modnih dogodkov in tako kot hči vedno znova navdušuje s svojim stilom.

5. BEN JAGER je mojster pričesk in skrbi za izgled številnih modelov, ki se pojavljajo v modnih editorialih, na naslovnicah modnih magazinv in na modnih pistah. Veseli nas, da se tudi moški del populacije prebuja, si upa več in moškim pokaže, da je moda tudi zanje. Bena smo objavili tudi v nekaterih dnevnih izborih najbolje oblečenih obiskovalcev na Etiketi.

6. Veseli nas, da je v domačem modnem svetu opaziti še eno moško ime, ki nas vedno znova navduši s svojim izgledom in si upa slediti zadnjim modnim zapovedim – NIKOLAS ŠTIMAC.

Foto: LJFW (Žiga Intihar, Klemen Razinger), Etiketa Magazin (Katarina Veselič), Facebook/osebni arhiv