Katere modne klasike morate ujeti na znižanjih?

Začele so se zimske razprodaje in trgovine kličejo po nakupih. Ne glede na to ali prisegate na spletno nakupovanje ali pa radi brskate po trgovinskih policah, upoštevajte nekaj smernic s pomočjo katerih novi kosi ne bodo pristali neuporabljeni na dnu vaše omare.

Izbirajte brezčasne modne kose

Na razprodajah najprej poiščite kakovostne brezčasne modne kose. To so osnovna, preprosta oblačila, ki so ne glede na modne smernice vedno IN. Kupujte kose, ki si jih pri cenah brez popustov težje privoščite in jih boste nosili več sezon. Pri oblačenju vedno upoštevajte, da osnovo nadgrajujemo z aktualnostjo. Torej za osnovo izberite nekoliko dražje kose, za nadgradnjo pa trendovske po cenah, ki si jih lahko privoščite tudi, če niso znižane.

Plašč v barvi kamelje dlake

Ali obstaja večja klasika od kakovostnega plašča v barvi kamelje dlake? Ta brezčasni kos je obvezen del vsake ženske garderobe, lahko pa ga nosite vsako zimsko sezono znova, saj bo vedno videti moderen ne glede na aktualne trende.

Kakovostni čevlji

Razprodaje so idealna priložnost za nakup kakovostne usnjene obutve, ki je vsekakor še vedno najboljša naložba za zdravje in dobro počutje vaših nog. Kakovostni čevlji bodo popoln modni dodatek številnim elegantnim in športnim oblačilom. Ne glede na to, ali se boste odločili za elegantne salonarje ali klasične škornje, izbirajte kakovostne modele, kot so recimo modeli Ara, ki so narejeni iz naravnega usnja, prijetnega tekstila ter iz kakovostnih zračnih in vodoodpornih materialov.

Dobre jeans hlače

Must have ne glede na letni čas in modne trende so tudi dobre jeans hlače, v tem primeru se ne ozirajte na kroj, ki se ta hip nosi, preprosto izberite tistega, ki najbolj pristaja vaši obliki postave.

Teliran blazer

Dober teliran blazer vam bo prav tako služil več sezon. Pri izbiri je pomembno, da se lepo prilega vašemu telesu (pozorni bodite na dolžino rokavov, kako vam stoji na ramenih itd.). Z dobro krojenim blazerjem, ki vaši postavi pristaja kot ulit, boste vedno videti prefinjeno in urejeno, kombinirate pa ga lahko z elegantnimi hlačami, kavbojkami, s krili ali oblekami.

 

Srajce v nevtralnih odtenkih 

Navadne klasične majice so vedno dobra izbira, saj se bodo odlično zlile z vsako opravo ter se odlično združile tudi z različnimi vzorci – nosite jih lahko na sto in en način!