Kate Middleton doživlja pravo modno preobrazbo

Vedno elegantna vojvodinja postaja vse bolj samozavestna in drzna.

Medtem ko se mlada britanska kraljeva družina s prikupnima princem Georgeom in princesko Charlotte mudi na petdnevni evropski turneji, modni kritiki opažajo, da Kate Middleton v zadnjih mesecih doživlja pravo stilsko preobrazbo. Sicer vedno elegantna Kate je po petih letih v vlogi vojvodinje očitno pridobila na samozavesti in ne čuti več potrebe po konservativnem oblačenju.

Vojvodinja Cambriška je tako v Wimbledonu presenetila s krajšo frizuro. Če so njeni lasje še pred kratkim segali do sredine hrbta, ji sedaj komaj segajo prek ramen. Sprememba morda res ni dramatična, a Kate je z novo pričesko videti bolj mladostna in v koraku s trenutnimi lepotnimi smernicami, ki narekujejo srednjo dolžino las.

Tudi njena garderoba je postala precej bolj mladostna in razigrana. Kate je tako v preteklosti vedno nosila do vratu zaprte obleke, zdaj pa se v javnosti prvič pojavlja v oblekah z bolj izrazitim V izrezom. Še najbolj izrazita je bila ta sprememba na nedavni večerji, prirejeni v čast španskemu kralju, ko je Kate blestela v rožnati čipkasti obleki z drznim dekoltejem.

Obleko z drznim izrezom je nosila tudi ta teden na Poljskem.

Čeprav 35-letne vojvodinje verjetno ne bomo nikoli videli v mini krilu, pa so v njeni garderobi v zadnjih mesecih opazna tudi krajša krila. Junija se je tako pojavila v Guccijevem krilu, ki se je končalo nekaj centimetrov nad koleni, nekaj dni prej pa je očarala tudi v modrem krilu Rebecce Taylor, ki je prav tako razkrilo del njenih stegen.

Poleg vsega naštetega je Kate očitno prevetrila tudi svojo zbirko čevljev. Če smo jo v preteklosti videvali skoraj izključno v salonarji znamke LK Bennett, si je končno omislila nekaj bolj zanimivih parov. Tako se je pred dnevi pojavila v čudovitih Pradinih sandalih, zadnje čase pa jo lahko opazimo tudi v čevljih znamke J. Crew.

Foto: Getty