Kakšna obutev bo najbolj trendi to pomlad in poletje?

V okviru Ljubljana Fashion Week-a smo lahko opazovali obutvene trende prihajajočih mesecev!

Mass, največji ponudnik modne obutve pri nas, je za uvod v Ljubljana Fashion Week pripravil ekskluziven Mass fashion show in poskrbel za pravo modno poslastico. Po pisti na Trgu republike v centru Ljubljane so se modeli sprehodili v trendi obutvi, ki jo bomo nosili to pomlad in poletje, skozi Massove modne strasti sezone pa nas je ob tem spretno popeljal modni navdušenec Nejc Simšič.

Kakšno obutev bomo torej nosili v prihajajočih mesecih?
V ospredju so casual šik espadrile, debeli podplati in sandali s tankimi petkami. Med barvami prevladujejo pastelne in metalik barve, pridih glamourja pa dodajo kristalčki, bleščice, resice in potiski.

Modne urednice, novinarke, blogerke in znane Slovenke so nadvse uživale v ogledovanju čevljev in modnem druženju. Njihovo občudovanje so poželi tudi izbrani modeli trendi obutve, ki so bili ob pisti razstavljeni kot prave umetnine pod slikarskimi platni s podobo modne ikone Severine. Zraven seveda ni manjkal njen izbor obutve za kampanjo Odkrij svojo strast, ki ga že najdete na Massovih policah po vsej Sloveniji. Tam boste poleg ostale bogate ponudbe ekskluzivno v Massu našli tudi priznane blagovne znamke Alma en Pena, Creator Silver Line, La Coq Sportif, Planisphere, Mjus, Relance in Bullboxer. Mass bo kot ponosni sponzor del Ljubljanskega tedna mode skozi vse dni modnega dogajanja. Obiskovalci bodo lahko obutev Mass občudovali na modnih revijah ter v Massovem kotičku na prizorišču.