Kakor dizajnerski, le mnogo cenejši

Cenejše različice najbolj trendovskih čevljev ta hip.

Če v bližnji prihodnosti ne načrtujete dražjega nakupa najljubših čevljev znane modne hiše, a vendar so visoko na vašem seznamu želja, ponujajo high street znamke ugodnejšo alternativo, ki je ne boste mogli ignorirati.

Izpostavljamo le nekatere odmevnejše modele čevljev, ki prepričljivo posnemajo najbolj priljubljeno obutev te in prihajajoče sezone. Pobrskali smo po spletnih straneh Zara, Uterqüe, Topshop in Mango.

High street znamke in modne hiše zvesto sledijo prav vsem trendom, ki jih ponujajo najaktualnejši svetovni Tedni mode in z odlično slutnjo predvidijo katere, ne samo oblačilne, vendar tudi obutvene modne smernice bodo najbolj oblegane. Mine le nekaj tednov in police dotičnih znamk so polne obetavnih trendov, ki bodo med modnimi navdušenci šli za med.

Letos so pod modnimi žarometi najbolj zasijali trendi iz kolekcij modnih hiš Gucci, Balenciaga, No.21., M.Blahnik in Aquazzura. Njihove predstavljene kolekcije so se izkazale za najbolj inspirativne in bodo odmevno zaznamovale letošnje modne sezone.