6 nasvetov, s katerimi boste našle pravi model kavbojk

Kako poiskati najprimernejši model jeansa za vašo postavo?
Žensk nič ne spravi ob živce bolj kot iskanje pravega para kavbojk zase. Pogosto se zgodi, da je ženska v trgovini nad modelom kavbojk navdušena, doma pa pogled v ogledalu govori drugačno zgodbo. Da do tega ne bo prihajalo, vam ponujamo 6 nasvetov, s katerimi bo iskanje jeansa enostavnejše za vse – za visoke, za vitke in za ženske z oblinami.

1. Raztegljiv jeans je primeren za vse! Jeans, ki se raztegne, se prilega večini postav, a preizkusiti morate ogromno različnih znamk, da ugotovite, pri kateri delajo najboljše modele za vas.

2. Veliki žepi skrijejo napake! Če bi želeli prikriti obseg zadnjice, so veliki žepi prava izbira za vas.

3. Kavbojke na zvon podaljšajo noge! Ker se kavbojke na zvon razširijo, lahko pod njimi neočitno nosite visoke pete in tako poskrbite, da bodo vaše noge videti neskončno dolge.

4. Če ste visoki, izberite krajši model kavbojk! Visoke ženske si lahko privoščijo krajše modele kavbojk, saj bodo njihove noge kljub vsemu videti dolge. Tudi če zaradi svoje višine ne najdete dovolj dolgih kavbojk zase, potem bodite pozorni le, da vam kavbojke pristajajo v pasu, stegnih in bokih, dolžino pa prekrojite v takšno, ki vam ustreza, s pomočjo šivilje (ali lastnih ročnih spretnosti).

5. Kavbojke s “cigareta” hlačnicami optično zmanjšajo obline. Če imate obline, na katere niste preveč ponosni, potem izberite raven model kavbojk, ki uravnovesi vaše obline.

6. Preizkusite čimveč različnih modelov jeansa! Raziskujte, saj boste le tako vedeli, kakšni kroji in katere znamke vam resnično pristajajo. Pogosto se zgodi, da ženske menijo, da jim nekaj ne pristaja, pa se mišljenje čez čas izkaže za napačno.