Kako izgledati chic v kratkih hlačah?

Za vas smo pripravili 3 predloge, kako kratke hlače vključiti v svoje poletne oprave na kar se da »chic« način.

V vročih dneh enostavno moramo pokazati nekaj več kože oziroma se odločiti za lahkotnejše materiale. Čeprav je najenostavnejša izbira poletna obleka, so kratke hlače kos, ki se poleti prav tako izkaže kot izjemno uporaben. Prav pride predvsem na potovanjih, saj ga je mogoče kombinirati na več načinov in ga tudi večkrat obleči (z drugačnim zgornji delom). Pa vendar, kratke hlače so včasih lahko precej dolgočasne in videz z njimi nič kaj moden. Prav zato smo za vas pripravili 3 predloge, kako jih v svoje poletne oprave vključiti na kar se da »chic« način.

KRATKE HLAČE S POTISKOM
Letos doživljajo svoj preporod in so prisotne pravzaprav kjerkoli. Trendi so nekoliko bolj ohlapni modeli, potiski so lahko cvetličnih, rastlinski, geometrični, azteški, kombinacij je resnično ogromno. Poleg kombinirajte enobarven zgornji del ali pa poskusite najti ujemajoč top, ki se bo dopolnjeval s spodnjim delom.

MONOKROMATSKO
V dvomu monokromatsko! Enobarvni videzi so prav vedno dobra izbira, v njih boste prav vedno opaženi. Med modnimi navdušenkami je letos izjemno popularna bela, odlično pa lahko izgledate tudi v svetlo modri ali pa » najbolj varni izbiri« – črni.

KRATEK JEANS KOT MODNE BLOGERKE
Navdih za kombiniranje kratkega jeansa poiščite pri modnih blogerkah. Le-te vam lahko služijo kot inspiracija, saj so vedno polne idej. Poigrajte se s pastmi, odenite se v pastele ali pa posezite po zanimivih jeans pajacih.

Foto: Pinterest