Kaj ne sme manjkati v torbi za na plažo?

Kopalke, seveda! Kateri modni kosi še ne smejo manjkati?

Prihaja pravi poletni čas, čas brezskrbnih počitnic in obiskov plaže. Morje pričara svojevrstno vzdušje, tudi na modnem področju. Oblačila postanejo lahkotnejša, praktičnost in udobje pa sta ključna. Glede na nasvete modne blogerke, naše ustvarjalke Ajde Sitar in znamke Sportina na plaži poleg kopalk ne smejo manjkati naslednji modni kosi:

BELA OBLEKA
Je vsestranski modni kos, ki je primeren za vrsto različnih priložnosti. Krajšo, lepo padajočo različico lahko oblečete za na plažo, kot tudi za na kosilo ali sprehod ob morju. Še posebej trendi so takšne, ki so polne detajlov, kot je na primer čipka.

VELIKA TORBA
Torba mora biti dovolj velika, da vanjo pospravite vse malenkosti, ki jih čez dan potrebujete na plaži. To pa ne pomeni, da ne more biti modna! Izberite barvno nevtralno torbo z več različnimi predali, v katere boste lahko pospravili knjigo, kopalke, pijačo, denarnico in še kakšno malenkost.

BARVITA RUTA
Ruta vam lahko pride prav kot moden dodatek – uporabljate jo lahko pri oblikovanju frizure ali pa si jo »oblečete« okoli pasu ali ogrnete okoli ramen. Izberite barvito različico, ki bo vašemu videzu dodala nekaj živahnosti.

KRATKE JEANS HLAČE
Kratke jeans hlače so nujen modni kos, ki ga doma resnično ne smete pozabiti. Lahko jih nosite kar v kombinaciji s kopalkami, ali pa s preprosto (ali unikatno) majico.

KLOBUK
Naj bo le-ta velik ali pa majhen. Pokrivala so letos še posebej »in«, vaš obraz in glavo pa bodo zavarovala pred močnim soncem.

Foto: Katarina Veselič za Sportino
Oblačila: Sportina