Notranji dizajn: Mint za toplo šik energijo

Barva, ki bo v vaš dom vnesla prijetne vibracije.

Vsaka sezona nam prinese nekaj novega, tudi na področju notranjega dizajna. Letošnjo jesen so v ospredju pastelne barve, še posebej modna je mint barva. Spodaj podajamo nekaj predlogov, ki jih je vredno preizkusiti.

Pomirjujoče vibracije v spalnici

Za pomirjujoče vzdušje v spalnici uporabite mint blazine. Kombinirajte jih s spokojnimi nevtralnimi barvami. Ustvarili boste šik, miren prostor, popoln za sprostitev po napornem dnevu. Pikica na ”I” bo vam ljuba rastlina.

Niste oboževalka hladnih dni? Za prijetno toplo vzdušje, ki vas bo spominjalo na poletje kombinirajte mint in nežno roza barvo.

Čas je za glamur v dnevni sobi

Zakaj nebi v vaš dom vnesli nekaj sanjskega glamurja? Naj bo v dnevni sobi ali spalnici, ustvarili ga boste z zofo, naslanjačem ali posteljnim okvirjem v mint žametu v kombinaciji z bakrenimi, zlatimi in nežno roza elementi. Vaš prostor bo deloval sproščujoče in moderno hkrati.

Sproščanje v kopalnici

Ploščice v mint barvi so popolne za dosego SPA videza. Odločite se za to trendi barvo v kombinaciji z naravnimi elementi, kot je lesena lestev, pručka ali pletena košara za perilo iz rafije, pa boste imeli v kopalnici občutek, kot da ste v toplicah.

Stajliš kuhinja

Vaša kuhinja bo z mint ploščicami v kombinaciji z zlatimi dekor elementi in lučmi v srednjeveškem stilu polna glamurja. V takem prostoru boste kuhali z užitkom, še raje pa gostili prijatelje.Vam je bližje rustikalno – modern stil? Ustvarite ga z omaricami in otokom v mint barvi, lučmi iz rafije in čudovitimi zlatimi elementi.

Foto: daily dream decor, Pinterest