Katere modne kose potrebujete, da preživite praznično sezono?

Vredni so prostora v vaši garderobni omari.

Pred nami so dnevi, ki jih bodo zaznamovala številna druženja in zabave. To seveda pomeni, da bomo znova morali pobrskati po omari in sestaviti praznično obarvan stajling. In, ker si verjetno ne želite zgrešenih nakupov, vam predstavljamo 5 prazničnih modnih kosov, ki so dejansko vredni prostora v vaši garderobni omari.

Cocktail oblekica ali kombinezon

Cocktail oblekica je klasičen kos, ki v omari vedno pride prav. Podobno je s črnim kombinezonom z bleščečimi všitki ali prosojnimi deli, ki je letos idealna izbira za vse decembrske zabave, ne le za silvestrsko odštevanje. Črna je seveda večna izbira, s katero ne morete zgrešiti, če pa se počutite še posebej razigrani, izberite zlato ali srebrno različico.

Opazni gležnjarji/škornji

Ali so to do kolen visoki škornji s peto ali pa žametni gležnjarji, ena stvar je jasna: letošnjo sezono se ne bi smeli zanašati na klasiko. Omislite si poseben par, ki bo izstopal pri vsakem stajlingu in jih obujte za vse priložnosti. Posebej pa priporočamo žametne gležnjarje znamke ara, ki bodo dopolnili in popestrili čisto vsak, tudi najbolj preprost videz.

Plišast plašč

Ne le, da bo vas grel ko boste šli do zabave do zabave, ampak je preprosto tudi zelo zabaven kos oblačila. Podložen in iz umetnega krzna je zelo priljubljen tudi med vsemi zvezdnicami. Ko pa gre za barvo, obstaja le eno pravilo: čim bolj barvito!

Asimetrična bluza

To naj bo kulska sestrična vaše ‘off-the-shoulder’ majice. Ključni del tega videza je izpostavljena ključnica, ki bo na subtilen način pritegnila poglede ljudi na vseh prazničnih zabavah.

Statement uhani

Perle in minimalistične uhane potisnite na stran. To sezono so uhani veliki in opazni. Medtem ko so leta 2018 na ušesih kraljevale rože in perje, se letošnjo jesen vse vrti okoli čistih kristalov. Ta bleščeči nakit bo popestril tudi kavbojke in enostavno bluzo ali pa preprosto obleko.