H&M Studio v znamenju francoskega šika

Nova kolekcija H&M Studio se tokrat spogleduje z večno francosko klasiko in pariškim šikom. Na voljo od 21. avgusta dalje!

Nova kolekcija ekskluzivne linije švedskega mogotca H&M, H&M Studio, se tokrat ponaša z značilnostmi klasične francoske garderobe.
Kolekcija bo dostopna tako na spletu kot v trgovinah od 21. avgusta dalje.

H&M je za novo kolekcijo H&M Studio združil moči skupaj z znano pariško modno hišo Colette, ki so končnim oblačilnim kosom dodali nepogrešljivo noto francoske modne klasike, a v skladu s sodobnimi trendi in modnimi smernicami. Nastalo jesensko kolekcijo tuji mediji opisujejo kot sijajno in preprosto za kombiniranje s katerimikoli oblačili iz vaše omare. Skozi celotno kolekcijo se pojavlja odtenek kraljevsko modre, ki je hkrati tudi zaščitna barva dotične pariške modne hiše. Devet simplističnih modnih kosov, ki kljub preprostosti pustijo klasičen in eleganten pečat, predstavljajo obleke, topli volneni puloverji, usnjeno krilo na A, neizogibna pončo parka ter raznoliki modni dodatki, ki premišljeno dopolnjujejo najnovejšo H&M-ovo kolekcijo.