Hlače, v katerih boste izgledale višje

S pravim modelom hlač lahko pričaraš nekaj dodatnih centimetrov in optično podaljšaš svoje noge.

Lanski september je bil v znamenju svetovnih modnih revij, kjer so velike modne trende za pomlad/poletje 2017 spremljali največji modni guruji. Oči javnosti so se ustavile na modelu hlač, ki bodo tvoje noge naredile dvakrat daljše! Dolge noge so še vedno najbolj zaželen atribut in z naslednjim modelom hlač lahko dosežete prav to.

Balmain, pomlad 2017

”Skinny jeans” že imajo skoraj rezervirano mesto na samem vrhu, ko govorimo o najbolj priljubljenih hlačah. Pa vendar, skinny model hlač ne prizanese vsakemu tipu postave, v kolikor težimo k temu, da naše noge izgledajo še daljše kot sicer.

Hlače, ki so krojene ravno in segajo nad višino bokov ter vse do tal, ustvarijo optični čudež. Takšne hlače so zelo prilagodljive in primerne za različne stajlinge in zato primerne za službeni videz, večerno zabavo ali zgolj sproščeno preživljanje prostega časa med vikendom.

Modna blogerka Tamu McPherson, je hlače kombinirala skupaj s srajco za uraden, a še vedno sproščen videz. S tem, ko je srajco zataknila za hlače je poudarila pasno linijo in dolžino nog.