Fashioniste si za novoletno darilo želijo baretko

Nedvomno so nas francoske baretke navdušile! Bi izbrali rdečo ali črno?

Če imajo turbani status najbolj damskega pokrivala letošnje sezone, so volnene baretke kraljice med najbolj šik modnimi dodatki.
In vse modne privrženke si želijo klasičen, francoski stil baretke…

Letos so se francoske baretke vrnile v močnem slogu ter se s svetlobno hitrostjo zavihtele v sam vrh najbolj popularnih modnih dodatkov in tako postale obvezno pokrivalo vsake ženske, ki spremlja tekoče modne trende ali je zgolj privrženka enega in edinega francoskega šika. Slednje so letos posegle po novem barvnem odtenku, medtem, ko so se preostale modne navdušenke šele dodobra začele privajati in zaljubljati v dotičen modni kos.

In zakaj smo se mi navdušili nad njimi? Med najpogosteje izbrane barve okroglih volnenih baretk spadata klasična živo rdeča in črna, ki jo lahko kombiniramo h katerikoli barvni kombinaciji. Na tržišču so vsepogostejši tudi usnjeni modeli, ki so pisani na kožo modnim damam, ki raje od običajnih elegantnih stylingov, posežejo po nekoliko bolj ekscentričnih in drznih outfitih. Všeč nam je ženstven, a preprost izgled pariških pokrival, ki s stranskimi gubami izgubijo nekaj prvotne ostrine, a ohranijo boemsko sofisticiranost. Zahvaljujoč volni, pa bo naš najljubši modni dodatek poleg estetskih meril izpolnil tudi vsa pričakovanja toplotnega udobja. Voila!

Dovolj razlogov, da si letos želimo podariti ali prejeti šik baretko.