Fashioniste: kaj kupujemo in česa ne v Zari

Nakupovalni nasveti urednic enega najbolj znanih modnih portalov na svetu.

Urednice priljubljenega modnega portala Who Wear What rade nakupujejo v Zari, vendar za nekatere kose pravijo, da jih raje poiščejo drugje. V nadaljevanju preverite, katere artikle vedno kupujejo v Zari in katere obleke ter modne dodatke iz te priljubljene modne trgovine raje ne vzamejo.

Aemelia Madden:
V Zari kupujem sezonske trendi artikle, nikoli pa tam ne bi porabila denarja na klasične kose, kot je denimo usnjena jakna. Najpogosteje kupujem v Zari tope in jakne, ki dopolnjujejo standardne kose v moji omari.

A post shared by Aemilia Madden (@aemiliafay) on

Lauren Eggersten: Nikoli ne bi v Zari kupila pravega usnja. Slednje bi raje poiskala v specializiranih trgovinah z usnjenimi jaknami, torbicami in čevlji. Vse ostalo v Zari zame pride v poštev.

Allyson Payer:
V Zari nikoli ne kupujem nakita, ker sem glede tega zelo izbirčna. Vedno pa kupujem Zarine tope.

A post shared by Allyson Payer (@allypayer) on

Kristen Nichols: Zara je moja prva izbira pri oblačilih za vsakdan. Izogibam se zelo trendovskim kosom, oblekam, ki jih bom nosila samo enkrat in vsemu, kar ne odgovarja mojemu osebnemu stilu. Trenutno iščem kul jakno in to bo verjetno naslednja stvar, ki jo bom kupila v Zari.

Michelle Scanga:
Nimam nobene Zarine torbice za vsakdan. Namesto tega iz njihove ponudbe raje izberem torbe, ki so primerne za počitnice ali vikend oddih.

A post shared by Michelle Scanga (@mscanga) on

Erin Fitzpatrick: Sama v Zari nikoli ne kupujem kavbojk, ker sem zvesta drugim znamkam. Namesto jeansa tam raje kupujem obleke.