Emmy: 10 najslabše oblečenih po mnenju uredništva

Preverite, katere zvezdnice so ga s svojo modno izbiro polomile!

Podelitve nagrad The Emmy Awards 2016 so postregle z marsikatero zanimivo modno opravo. Nekateri zvezdniki in zvezdnice so navdušili, spet drugi nekoliko manj. V uredništvu smo sestavili seznam 10ih, ki se na modnem področju tokrat niso najbolje odrezali.

Na sam vrh najslabše oblečenih se je po mnenju mnogih (tudi nas) uvrstila Anna Chlumsky v obleki Christian Siriano. Neposrečen kroj in material, dejansko gre pri obleki narobe prav vse.

Visokorasla igralka priljubljene serije The Game of Thrones Gwendoline Christie v obleki Giles ni navdušila. Obleka je vse prej kot glamurozna in trendi.

Mlada igralka Ariel Winter, ki jo poznamo predvsem po seriji Modern Family je za rdečo preprogo izbrala enako obleko kot Kylie Jenner. Oblekla je Yousef Al-Jasmi, vendar je za razliko od Kylie precej razočarala. Obleka ji enostavno ne dela usluge, v njej pa izgleda kot nekakšna umetnostna drsalka.

Amy Poehler je oblekla obleko Pamella Roland. Opisali bi jo s tremi pridevniki: dolgočasno, barvno zgrešeno in »mamasto«.

Obleka Michael Kors lepotice Heidi Klum sicer ni bila popolna katastrofa, a v uredništvu vseeno menimo, da kroj in material ne sodita v to stoletje.

Čeprav je žamet trenutno izjemno trendi, se ne navdušujemo nad izbiro igralke Kathryn Hahn. Obleka Wai Ming enostavno ne laska njeni postavi oziroma je nekoliko slabše krojena. Igralka je živ dokaz, da pri materialu, kot je žamet, velja dobro premisliti.

Čeprav je kombinacija obleke s podpisom znamke Delpozo zanimiva, nas Laura Carmichael na rdeči preprogi ni navdušila. Morda bi bila obleka primernejša za kakšno manj »resno« prireditev.

Michelle Dockery je v obleki Oscar de la Renta spominjala na belo-črno različico flamenko plesalke. Že videno, preživeto in nič kaj trendi.

Čeprav nas igralka Sarah Hyland s svojimi modnimi izbirami velikokrat navduši, nas v kombinaciji Monique Lhuillier enostavno ni.

Deseterico najslabše oblečenih po našem mnenju zaključuje Sofía Vergara v obleki Atelier Versace. Sicer njena izbira ni tako zelo slaba, vendar si glede na to, česa smo vajeni od igralke, mesto med tistimi, ki niso izbrale najbolje, zasluži.