Čevlji najuspešnejše blogerke tudi pri nas!

Čevlji so navdušili tudi naše uredništvo!

Drzna, bleščeča, odbita in vsekakor tudi zelo prepoznavna. Takšna je kolekcija modne blogerke Chiare Ferragni, ki ostaja danes ena izmed najprepoznavnejših IT deklet v modnem svetu in hkrati ženska, ki pri 29 letih močno narekuje trende. Njena zgodba je zgodba o uspehu; neverjetno število sledilcev na Instagramu sledi vsakemu njenemu koraku, saj je Chiara ženska, ki dobesedno živi na spletu. Osebna kolekcija čevljev, ki so seveda njen najljubši modni dodatek, je bil korak, ki smo ga vsi pričakovali. Vse pa se je začelo pred dvema letoma v New Yorku, ko sta se sestala s Stevenom Maddenom in je Chiara zanj pripravila kapsulno kolekcijo, ki je bila razprodana neverjetno hitro. Takrat je najbrž podjetna Chiara dojela, da njena pot ni le blog TheBlondeSalad.

V ljubljanski modni hiši Ikona toplo pozdravljamo dve povsem različni kolekciji čevljev: Chiara Ferragni in Steve Madden. Če Chiara v svoji liniji odraža vso mladost in ljubezen do barv, je Steve Madden veliko bolj umirjen, prefinjen, namenjen sodobni ženski, ki zna ceniti detajle, zelo dobro izdelavo, predvsem pa modnost. Z njim je praktično nemogoče zgrešiti in prav to je skrivnost njegovega uspeha. V zimski kolekciji so prisotne intenzivne barve, semiš, škornji, detajli v slogu gladiatork, visoke in debelejše pete iz pleksi stekla za posebne priložnosti ter seveda za ženske, ki se ne bojijo pogleda na svet iz ptičje perspektive.

Ikona je tako ponovno v koraku s časom; ostaja ena najbolj priljubljenih modnih hiš v Sloveniji, ki je s svojim temperamentom in prefinjenostjo že zdavnaj prepričala modne navdušenke. Velika prednost Ikone je nedvomno ta, da se nahaja v centru čudovite Ljubljane in nam tako omogoče tudi sprehod po mestu, ki je izredno očarljivo. Poleg Steva Maddena in Chiare Ferragni se v Ikoni lahko pohvalijo tudi s kapsulno kolekcijo K&K, oziroma Kendall in Kylie. Kraljici socialnih omrežjih, zelo lepi pripadnici družini Kardashian, sta deloma zasloveli tudi s slogom, makeupi in posebnimi sodelovanji, kot je denimo tisto sodelovanje s kultno angleško znamko Top Shop. Zanimivo je njuno ustvarjanje tudi zato, ker sta si Kendall in Kylie povsem razični; Kendall so namreč všeč sofisticirane stvari in klasični stil, Kylie pa je bolj za eklektične in avantgardne kose. Ravno iz tega vidika je njuna kolekcija zelo posebna, namenjena mlajši ženski, oziroma tisti, ki je po duhu mlada. Če vam je všeč slog slavnih in vas privlači življenski stil Kendall in Kylie, potem vam bo tudi kolekcija pri srcu.