Čevelj tedna: modna obutev nosi živalski vzorec

Top 7 z živalskim potiskom.

Obutev z živalskim vzorcem je letošnja nepogrešljiva popestritev modnih stylingov.

Živalski vzorci že tradicionalno preplavljajo jesensko/zimske kolekcije in poskrbijo za nevtralno popestritev nekoliko bolj umirjenih modnih videzov.

Letošnjo prihajajočo sezono bodo modni trendi polni raznovrstnih živalskih vzorcev, večjo veljavo pa bosta dobila predvsem zebrast in kačji, ki ju nekatere svetovne fashioniste vztrajno vključujejo tudi v še zadnje poletne stylinge. Da so tovrstni vzorci pomemben element modnih kombinacij, se poleg velikih modnih hiš zavedajo tudi pri ponudnikih hitre mode. Njihove nove kolekcije so obogatene z razkošnim izbororm in številnimi različicami, kjer pa vzorec ni srečal le vrhnjih oblačil in torbic, temveč tudi čevlje.

Od drznih kombinacij, kjer živalski potisk igra glavno vlogo, do subtilnih kombinacij, kjer živalski potisk deluje kot eksotična osvežitev – modne navdušenke enostavno vedo, kako živalski vzorec vključiti v svojo garderobo. Letos je vsekakor poudarek na obutvi, zato je par gležnjarjev, salonarjev ali balerink, ki sledijo trendu divjih vzorcev nepogrešljiva popestritev vsakodnevnih kombinacij.

Etiketa je izbrala 7 najatraktivnejših čevljev, ki sledijo omenjenemu trendu in bodo začinili tudi najbolj monotone jesenske kombinacije.