Bodoče neveste: novi trendi vas bodo navdušili!

Pozor, vse ljubiteljice inovativnih pristopov, navdušene boste...

Leto 2017 nam ponuja nekaj novih in nekaj že znanih poročnih stilov. Naši stari znanci, bodo v letošnjem letu še bolj dodelanih, z večjim poudarkom na drobnih detajlih. Veliko nevest je že in še bo očaral t.i. vintage stil poroke. Ta stil v novo poročno sezono vstopa še bolj s samozavestno, z več dodelanimi detajli in drobnimi dodatki.

Ker je Slovenija obdana z dih jemajočimi lepotami narave, bi bilo nezaslišano pozabiti na možnost poroke v gozdu, na vrtu ali na seniku.

Vsi do sedaj našteti stili porok so se sicer pojavljali že v letu 2016, a letos bodo v pravem razmahu. Vse se vrača h koreninam in k sožitju z naravo, zato pozabite na kičaste hotelske dvorane  in restavracije, preizkusite nekaj novega, nekaj kar je v koraku z zadnjimi trendi in nekaj, kar verjetno nihče v vaši družbi, še ni doživel.

Poročni trendi nas vse bolj in bolj vodijo v stil z več zelenja, predvsem v več raznolikega in zanimivega zelenja, katerega smo leta nazaj vedno postavljali v ozadje in ga uporabili le za »zapolnitev« dekoracij. Zadnjim trendom odlično sledijo v SANJSKEM ŠOPKU, kjer mojstrsko sledijo zadnjim trendom in vašim željam.

GREEN WEDDING stil nam narekuje ravno obratno. Veliko zelenja, z minimalno količino cvetja. Dekoracije so vsekakor zelo premišljeno urejene, vendar tako, da ipreslikajo naravo v prostor in ne delujejo »umetno« umeščene v prostor.

WATERCOLOR WEDDING stil je nasprotje t.i. green stilu, saj vam ponuja kombinacijo vseh barv. Cvetje mora biti nežno, mehko in brez strogih oblik in močnih tonov barv. Vsa dekoracija mora izgledati tako, kot bi jo naslikal slikar z vodnimi barvami. Barvne kombinacije pričarajte tako kot pri drugih stilih, z izbiro poročnega vabila, le da se tukaj lahko veliko bolj poigrata z vsemi barvami.

In kakšni so poročni barvi trendi 2017?

Prihajajo barvne kombinacije, ki so nevsiljive a toliko bolj opazne: naravni zeleni odtenki z dodatkom belega cvetja, Mauve barva v kombinaciji z nežno sivo, Navy, koralna in zlata. Tukaj je tudi priljubljena bordo rdeča z nežno oranžno/marelično in bakreno barvo ter marelična v kombinaciji z zlato in zeleno. Za konec pa še večno priljubljena rdeča, ki ji dobro  družbo dela temno siva.

Pa poglejmo še oblike sanjskih šopkov, ki bodo neveste v srečen zakon pospremili v letu 2017

Foto: arhiv Sanjski šopek