Bo Barbara Palvin naslednje Bondovo dekle?

Želi si nadaljevati svojo filmsko kariero...

Govori se, da ima madžarska manekenka in model velik potencial postati naslednje kultno Bondovo dekle.

Igralske izkušnje je mlada manekenka pridobila v filmu Hercules, v letu 2014, ko se je kot igralka izkazala ob Dwayneu Johnsonu in Kellanu Lutzu.

Po njenih besedah sodeč, si želi še več filmskih vlog, saj je bila zanjo igralska izkušnja velika odskočna deska med nove projekte in dejavnosti, ki bi si jih želela opravljati s strastjo še naprej. Meni, da je dandanes težje prodreti na filmska platna, če si predhodno že znan model ali manekenka. Razlog je v tem, ker je vse več deklet in žensk s podobnimi izkušnjami in težnjami, večina jih opravlja enaka dela, prejema podobne vloge. Ena izmed njenih največjih želja, trenutno, je postati naslednje Bondovo dekle, kajti ta naloga bi bila izven njenih okvirjev, hkrati pa bi jo postavilo na veliko preizkušnjo. Izzivi kot bi bil tale, so zanjo več kot dobrodošli. A kljub vsemu, z veseljem bi se lotila tudi vlog s čudaškim in nenavadnim karakterjem, ki jih na prvo žogo ne povežemo skupaj z vzhajajočo zvezdo.

Čeprav se Barbara raje izogiba dekliškemu videzu, je ravno z njim zaslovela in prodrla na modno sceno ter si priborila mikavno mesto med svetovno znanimi modeli. V svoji dosedanji karieri je sodelovala z modnimi mogotci Chanel, Louis Vuitton in Prada. Številne kampanje je pravtako opravila za Chanel, bila pa je tudi obraz kozmetične blagovne znamke L’Oréal. A ne glede na dosedanje uspehe, še vedno dvomi v to, ali je mesto v modnih vodah pravo zanjo. Modni svet, v nasprotju z njo, pa jo postavlja na sam vrh!