Bleščice – zakaj pa ne?

Trend, ki vedno znova navdušuje!

Vrnil se je žamet, vrnile so se bleščice. Tokrat sicer v nekoliko bolj drznih izvedbah, ki pa so vseeno kot nalašč za prihajajoče praznike. Prav vsak kos, ki je posut z bleščicami, je »statement« kos, ki včasih ni najlažji za vključitev v stajling (na okusen in trendi način). Kako ga torej kombinirati? Za vas smo pripravili 3 vodila:

#1 POLEG BARVNO NEVTRALNIH OBLAČIL
Pa naj bodo bleščice v zlati, srebrni, rdeči ali katerokoli barvi, najbolj varna izbira za kombiniranje poleg so barvno nevtralna oblačila in modni dodatki. V to kategorijo spadajo barve kot je črna, bela, siva in bež.

#2 POLEG MINIMALISTIČNIH KROJEV
Ker je večina kosov, ki so pokriti z bleščicami precej bogatih, je najbolje, da so ostali kosi, ki jih kombinirate poleg, nekoliko bolj minimalistični. Kroji naj bodo preprosti, nekoliko bolj »varno« pa je tudi, da se izogibajte vzorcev ali kričečih barv.

#3 IGRAJTE SE Z MATERIALI
Duška si dajte predvsem pri kombiniranju različnih materialov. Bleščice se odlično podajo tako h gladki svili, bombažu, pleteninam in celo usnju. V kolikor boste ostali v barvno nevtralnih tonih, boste težko zgrešili. Za vas pa smo vseeno pripravili nekaj modnih predlogov, kako bleščice nositi.