Bili smo na predstavitvi udobne športne in trendi obutve

Kakšni so vodilni trendi pri športno elegantni obutvi?

»Športna in modna« bi lahko bil slogan za pomlad in poletje 2017. Športni navdih je trend tako ob prostočasnih kot formalnih priložnostih, zato so ti kosi izjemno nosljivi in udobni. Športni stil vedno dopolnjujejo tudi bolj ženstveni deli, kot so padajoči materiali, mehko plastenje in razkošna dekoracija vse od vezenin in pentelj pa do naborkov, vračajo pa se tdi črte. To sezono tako ne moremo mimo športnih copat, ki dajejo vsakdanjemu videzu in prijetnim večernim oblačilom sproščen pridih. Prav športna sproščenost je ključen element nove kolekcije znamke Ara, ki so nam jo predstavili pred nekaj dnevi.

Ključna barva je bela, nova Arina kolekcija pa poleg tega vsebuje tudi veliko srebrne in rožnato zlate, vključno s krasno kombinacijo obeh. Sive, različni naravni toni, nude, taupe, rožnata, modra, rdeča in pinot zaokrožujejo barvno paleto. Poletne barve dodatno poudarijo raznoliki materiali kolekcije. Kovinske barve, kačji vzorci v naravnih barvah in večbarvni vzorci prav tako igrajo pomembno vlogo, veliko je laserskega reza, ki ustvari izjemno trendi videze in omogoči zračenje.

Dekorativni detajli, kot so zadrge, zaponke in ornamenti z majhnimi ogledalci ter elementi emajliranega nakita in vezalke kovinskega videza dajejo čevljem mladostnejši pridih. Moderni printi, 3-D materiali in vložki z mrežo omogočajo dihanje in udobje za poletne temperature. Arina obutev je znana predvsem po udobju in temu ostajajo zvesti tudi v kolekciji pomlad/poletje 2017, ki jo dopolnjujejo kosi, brez katerih si ženske ne predstavljamo življenja – torbice. V Arini kolekciji torbic boste našli izbor za vsako priložnost – večje, manjše, clutch, hobo, pouch, cross-body in še marsikaj.

Nova Arina kolekcija, ki obsega kar 220 modelov, je ustvarjena za modno osveščene ženske, ki jim veliko pomeni tudi udoben korak.

[easy_image_gallery]