5 trikov, zaradi katerih boste bolj fotogenični

Ponujamo vam nekaj zvezdniških namigov, s pomočjo katerih boste na fotografijah izgledali fantastično!

Se sprašujete, kako je mogoče, da so zvezdnice na fotografijah vedno videti tako popolno? Je že res, da so tudi v resničnem življenju prave lepotice, a za njihove popolne fotografije se lahko zahvalijo trikom, ki se jih držijo med poziranjem pred fotografskim objektivom. Razkrivamo vam nekaj nasvetov, zaradi katerih si boste od sedaj naprej bolj všeč na fotografijah:

1. Poigrajte se z obrvmi kot Cara Delevingne – Britanka ve, da bo tako njen obraz dobil posebne, celo misteriozne poteze.

2. Stisnite ustnice kot Chrissy Teigen – na ta način bo vaš obraz dobil simpatične in ljubke poteze, ličnice pa bodo občutno bolj izrazite.

3. Lase si speljite na eno stran ramen in nekoliko nagnite glavo kot Beyonce – tako bo profil vašega obraza prišel še bolj do izraza.

4. Pozirajte iz svojega najboljšega profila kot Gigi Hadid – to je preverjen način, da boste na fotografiji videti popolno!

5. Položite roke na boke kot Kendall Jenner – poudarite svojo ženstvenost in dodajte fotografiji dinamičnost s taktično postavljenimi rokami na boku.