7 malih črnih oblek

Ko ima ženska svojo malo črno obleko, ki se popolnoma prilega telesu ter se zlije z njeno zunanjo in notranjo podobo, je to zlata vredno.

Mala črna obleka, ”The little black dress”, je bila ena izmed mnogih kreativnih zamisli največje modne persone, Coco Chanel. Mala črna obleka kot jo poznamo danes, se je na modnem obličju pojavila že zdaj davnega leta 1926. Takrat je bila imenovana za obleko, ki jo bo nosil ves svet. In še kako resnična je bila slednja izjava! Modna oblikovalka Coco Chanel je imela izostren čut za trajen stil, ki so ga ženske posvojile za vedno, in ne zgolj trendovski, ki zamre po sezoni ali dveh. Skrivnost, da je slavno oblačilo že od nekdaj stalna izbira vsake ženske, ne glede na osebni modni slog, je dejstvo, da pristoji vsakemu tipu ženske postave. Povzročiti, da se ženska v določenem oblačilu počuti vedno lepo in samozavestno ne glede na leta, je več kot le uspeh.

Od samega začetka in vse do danes jo uvrščamo na seznam oblačil, ki so obvezne v vsaki ženski garderobi. Ko ima ženska svojo malo črno obleko, ki se popolnoma prilega telesu ter se zlije z njeno zunanjo in notranjo podobo, je to zlata vredno.

Nordstrom, 330.47 EUR

Mango, 49.99 EUR

Mango, 69.99 EUR

River Island, 45 EUR

Nordstrom, 158.22 EUR

River Island, 65 EUR

Nordstrom, 218 EUR