6 stilskih nasvetov za vedno svež videz

V le eni potezi bo vaš stajling v trenutku videti sveže in bolj "kul"!

Morda je res lažje zaviti v trgovino, si vedno znova omisliti nekaj novih trendovskih kosov in iz dneva v dan izgledati sveže in drugačno. Morda imajo slavne modne ikone res to srečo, da so njihove omare vsakodnevno polnijo z novimi “it” kosi, a tisto, kar jih je povzdignilo v modne ikone, je bila prav veščina, da znajo oblačila nositi na različne načine in jih vedno znova stilirati tako, da je videti, kot da jih imajo na sebi prvič. Vse to lahko z nekaj znanja in enostavnimi nasveti dosežete tudi vi. Ponujamo vam 6 nasvet, kako do vedno svežega in “kul” videza:

1. Zavihajte hlačnice! S predolgimi hlačnicami pogosto prekrijete najbolj zanimiv in zapeljiv detajl vašega stajlinga – čevlje! Zavihajte torej hlačnice in pokažite čevlje, hkrati pa v stajling vnesite ležeren “kul” pridih.

2. Ogrnite se z jakno! Nič ni videti bolj modno, prefinjeno in šik kot jakna, ogrnjena preko ramen, pa četudi pod njo nosite “boyfriend” jeans in športne copate.

3. Zavežite vozel! Najlažji način, da poudarite ženstveno postavo in ozek pas, je, da srajco zavežete v vozel in tako v stajling vnesete še kanček igrivosti.

4. Zataknite srajco! Namesto da v krilo ali hlače zatlačite vso srajco, raje izberite le delček sprednjega dela in tako dosezite bolj razgiban ležeren videz.

5. Opasajte se! Je že res, da so široki kroji velik trend, a včasih lahko z vašo “oversized” tuniko, srajco ali obleko dosežete izredno sofisticiran in ženstven videz le, če jo stisnete s pasom.

6. Zavihajte rokave! Dolgi rokavi so kot ustvarjeni za to, da se jih zaviha, mar ne? Namesto strogo zapetih dolgih rokavov se raje odločite za zavihane in tako v stajling vdahnite lahkoten “kul” faktor.