6 modnih pravil, ki se jih držijo ženske s stilom

To so skrivnosti žensk s stilom...

Drage dame, teh 6 pravil si morate zapomniti, saj vam bodo pomagala ustvariti stil prave modne ikone. Vsaka ženska si želi izgledati perfektno, trudimo se slediti zadnjim modnim zapovedim in ves čas iščemo nek svoj edinstven stil, pa čeprav navdih večinoma iščemo na spletu. Pri ustvarjanju svojega edinstvenega izgleda upoštevajte prvo pravilo – udobje! Bistveno za vaš dober izgled je prav vaše notranje počutje. Če ste samozavestne in iz vas veje pozitivna energija ter se za piko na I počutite udobno v oblačilih, ki jih nosite, potem ste na dobri poti, da vam uspe. Ne zasledujte modnih trendov za vsako ceno in če vam nekaj ni všeč, enostavno pustite ta trend na strani in se držite preverjenih stajlingov.

V nadaljevanju pa preberite 6 modni pravil, ki vam bodo pomagala do izvrstnega izgleda. Upoštevajo jih vse dame s stilom!

1.Kvaliteta pred kvantiteto; popolnoma napačno je razmišljanje, da za dober stil potrebuješ natrpano omaro vseh možnih kosov. Če ste pozorne, boste ugotovile, da ženske, ki imajo stil in vedno izgledajo urejeno, dejansko “operirajo” z nekaj dobrimi osnovnimi kosi, ki jih nadgrajujejo z zanimivimi dodatki, torbami in čevlji. Ne boste verjeli, a vse priznane stilistke imajo popoolnoma izčiščene garderobne omare, kjer je vse organizirano po barvah in ujamemo lahko predvsem osnovne barvne kose – bela, črna, kamelja. Osnovi pa vsako sezono dodamo še kakšen udaren modni barvi kos. Pri nakupovanju torej razmišljajte in namesto nekaj poceni kosov kupite raje enega kvalitetnega, ki ga boste nosile dalj časa.

2. Poiščite nove blagovne znamke. Ne bodite del modnega toka, ki razgrabi en kos modne znamke, zato ker ga pač nosijo vsi. Vsaka modna dama išče nove, sveže blagovne znamke, ki jih ne nosijo vsi na ulici.

3.Srajce, srajce in še enkrat srajce… Vsaka dama s stilom ve, da je srajca nepogrešljiv modni kos. Nekoč smo jo nosile samo za formalne priložnosti, danes pa je na voljo toliko različnih modelov, ki so tako trendi in chic, da si morate omisliti vsaj kakšen kos, s katerim bo vaš stil na najvišjem nivoju.

4.Čevlji so bolj pomembni od torbice; čevelj, ki ga obujemo je osnova celotnega outfita. Prave fashionistke tekom dneva nosijo nizke čevlje, ki jim nudijo udobje in tisti prepotreben urbani šik – letošnja sezona gležnjarjev je res izjemno bogata. Zvečer pa se odločijo za najbolj trendi modele petk. To sezono ne gre brez širokih pet, v katerih bomo udobno plesale vso noč. In kaj nosijo v roki? Dovolj sta dva dobra modna kosa torbice za dnevne in večerne priložnosti, saj enostavno nimamo časa za prestavljanje vseh stvari, ki jih nosimo s sabo.

5.Drugačen pogled na urejeno pričesko; dame s stilom nikoli nimajo popolno urejene pričeske, saj jih ravno ta neurejena urejenost dela tako zelo šik. Torej, pozabimo na polikane fen frizure, razmiršimo lase, ko pa se pojavi kakšen masten pramen las pa naredimo trendi figo na vrhu glave ali razmršen čop.

6.Ne nasedajte modnim trendom; prave fashionistke niso obsedene z nakupovanjem zadnjih modnih trendov. Kupijo kos, ki jim je resnično všeč in pristoji njihovemu stilu.