5 trendi elegantnih stylingov za Valentinov zmenek

Kanček rdeče za popolno romantično kombinacijo.

Naj bo današnje Valentinovo izgovor, da se odpravite na zmenek v svoji najljubši elegantni kombinaciji.

Da danes popoplnoma očarate na večerji, ne potrebujete prav nobenega novega kosa oblačila, saj lahko že s svojo najljubšo obleko, blejzerjem, krilom ali cigaretnimi hlačami ustvarite povsem zapeljiv videz, ki bo hkrati eleganten, a še zmeraj v trendu.

”Čas za zmenek – le kaj naj oblečem”?

Izbrskali smo nekaj dokaj enostavnih in čudovitih stylingov, ki so za današnji zmenek več kot popolna izbira. Ne glede na to, kateri modni videz boš vzela za svojo glavno inspiracijo, nikakor ne pozabi rdeče šminke, ki je za večerno druženje v dvoje povsem samoumevna.

Poudarjen pas

Najljubšo pleteno obleko preprosto preveži v pasu in dosegla boš zapeljivo figuro peščene ure. S škornji nad koleni in daljšim blejzerjem ter volnenim plaščem boš dosegla zavidanja vredno kombinacijo.

Roza namesto rdeče

Izjemno sofisticiran videz je mogoč tudi z modernim trendi kostimom v kateremkoli roza odtenku. Glede na to, kakšne modne dodatke boš izbrala, boš narekovala, ali bo tvoj styling športno eleganten ali popolnoma damski.

Poletna obleka je lahko tudi zimska

Svojo favoritno poletno obleko lahko skupaj s plaščem s poudarjenim ovratnikom in gležnjarji s peto vključiš v zimski Valentinov modni videz. Nad stylingom boš v trenutku navdušena, zato bo poletna obleka pogosteje na ”modnem meniju”.

Tudi jeans je v igri

Poleg jeans hlač kombiniraj elegantnejši top, ki naj bo zaradi detajlov; bodisi odkrita ramena, volančki, naborki, pentlje na rokavih… nekaj posebnega in bo tvoj končni videz romantičen in eleganten. Če bo top v rdeči barvi, je še toliko bolj zmagovalna kombinacija!

Mala črna obleka s pikami

Klasična črna obleka, ki je vedno odlična izbira za posebne večere, je lahko še bolj trendi izbira, če se odločite za črno obleko s pikami. Visoki gležnjarji, mini torbica in rdeča šminka so vsekakor obvezni spremljevalci tudi tega stylinga.