Najhitrejši stilski triki modne profesionalke

Stilski triki, ki ti bodo ukradli le 15 sekund časa. Z rezultatom boš zadovoljna!

Slavna modna stilistka, ki med drugim skrbi tudi za zunanjo podobo Hilary Swank, razkriva 5 nadvse uporabnih modnih trikov. Zanje boš potrebovala največ 15 sekund časa, rezultat pa bo v trenutku izpopolnjen styling. Te zanima kako? Beri dalje…

Mnogokrat preprosto zmanjka časa ali idej za nadgraditev dnevnega outfita, še huje je, če nam zagode v trenutku ”pokvarjena” zadrga ali pa so hlače naenkrat nekoliko ohlapnejše v pasu. Naslednjič boš vse (ne)pričakovane prepreke rešila v najkrajšem možnem času, tvoj styling pa bo dosegel višjo raven z najbolj preprostimi triki, ki jih poznajo že vse izkušene fashioniste. Modna stilistka Micaela Erlanger razkriva sledeče: 

Trik 1: POKVARJENA ZADRGA
Prav nikoli ni primeren trenutek za ”pokvarjeno” zadrgo, ki se zlepa odloči, da se ne bo premaknila niti navzgor, niti navzdol. Kaj storiti v tem primeru? Naslednjič si pomagaj s trdim milom, ki ga naneseš na mesto, kjer se je zadrga zataknila. Težava rešena v hipu!

Trik 2: OKRASNI TRAK
Ko boš naslednjič odvijala okrasno pentljo z darilne škatle, okrasnega traku (ki naj bo iz tekstila), nikar ne zavrzi. Uporabiš ga lahko pri nekoliko preširokih hlačah in krilu, ki jih v pasu zavežeš s pentljo in onemogočiš neprijetno premikanje oblačila. Za popoln styling je namreč pomembno, da so oblačila kakor ulita.

Trik 3: SALONARJI NAMESTO BALERINK
Vsak dnevni outfit lahko postane tudi večerni, a le, če namesto balerink izbereš čevlje z visoko peto, ki bodo končni izgled dvignili na višjo raven. Dobesedno.

Trik 4: PREVEŽI SUKNJIČ (PLAŠČ, JAKNO, JOPO…)
Trend, ki smo ga ponovno vzljubili že lani, velja za trajno stilsko pravilo, kako dodati stylingu piko na i in na eleganten način pudariti linije silhuete. Izberite usnjen pas, pas iz blaga, širok ali ozek, privlačna pa je tudi poteza z vozlom ali pentljo, ki naj bosta pozicionirana točno v najožjem delu trupa. Rezultat je zagotovljen v vsakem primeru.

Trik 5: ŠIK JE V MAJHNI TORBICI
Zamenjajte svojo ultra veliko torbo z majhno torbico, ki je sinonim za šik dodatek. Takojšen rezultat vas bo prepričal v pogostejšo izbiro majhnih različic vaše najljubše torbe.