5 najbolj trendi modelov gležnjarjev te jeseni

Nimate ideje kaj obuti?

Jesen nam je postregla s številnimi modnimi poslasticami in med njimi so zagotovo najbolj priljubljeni gležnjarji v vseh mogočih različicah. Ker je ponudba res pestra in se verjetno težko odločate kaj bi izbrale, smo pripravili predlog petih najbolj modnih različic gležnjarjev po katerih so to jesen posegle tudi priljubljene modne blogerke. In ja, ne boste verjele, vrnili so se kavbojski gležnjarji ter široka štirikotna peta, za katero bodo vaše noge izjemno hvaležne. Letos prevladujejo kovinski odtenki, ki klasičnemu modelu gležnjarjev dodajo tisto piko na I, s katero bo vaš outfit izgledal resnično nekaj posebnega.

Etiketina spletna trgovina vam podarja poseben popust v višini 15% za nakup vseh modelov gležnjarjev iz ponudbe. Koda je veljavna do petka, 11.11. do polnoči. Ob nakupu v košarici vpišite kodo: SPECIAL.

1.Kavbojski gležnjarji; pred leti so bili izjemno modni, a so potem za nekaj let odšli v pozabo, a moramo priznati, da so se zelo hitro vrnili nazaj. Lahko izbirate med klasičnimi modeli rjavega brušenega usnja ali pa si upate nekoliko več in se odločite za trendi kovinske odtenke.

2.Gležnjarji z visoko peto; široka štirikotna peta je nazaj. Ker vsaka dama mora imeti v svoji zbirki vsaj ene gležnjarje s peto, je to odlične izbor, saj so izjemno udobni in praktični. Široka peta vam daje stabilnost in oporo in tako lahko gležnjarje nosite od jutra do večera- za v službo in večerne izhode. Ker je letos vse v znamenju mešanja različnih materialov in barv, izberite nekoliko drznejši model, ki bo odlično popestril še tako enostaven jesenski outfit.

3.Nizki gležnjarji; trendi gležnjarji, ki so rezani tik nad gležnjem so idealen izbor za kombiniranje z jeansom in ostalimi hlačami nekoliko krajše dolžine, saj boste s tem poudarili model čevlja. Ponovno svetujemo, da se ne odločite za čisto klasično črnino, temveč izberite model z mešanico tekstur in vzorcev.

4.Motoristični gležnjarji; za vse rokerice po duši je nekoliko bolj robusten model gležnjarjev odličen izbor, saj bo poudaril vašo močno karizmo.

5.Umetno krzno je eden glavnih modnih trendov jeseni in zime. In sedaj se mu ne boste mogle izogniti niti na čevljih. Lahko si omislite kakšen klasičen model in ga same okrasite z dodatkom cofka v obliki umetnega krzna. Lahko pa se odločite tudi za gležnjarje z umetnim krznom, ki jih najdete s spletni trgovini Etiketa Shop.

 Ni kaj, izbor je res pester in naj bodo prav čevlji tisti, ki bodo dodali piko na I vašega modnega videza.