5 modnih pravil, ki jim sledi vsaka fashionista

Poglejte si 5 modnih pravil, ki bi se jih morala držati prav vsaka modna dama.

Čeprav je bilo o trendih in pravilih stiliranja napisanega že ogromno in se vse bolj zdi, da moda postaja prava znanstvena fantastika, obstaja nekaj dejstev, ki držijo kot pribita in dokazujejo, da je vse skupaj veliko bolj enostavno, kot je morda videti na prvi vtis. Poglejte si 5 modnih pravil, ki jim sledijo vse najbolj znane fashionistke:

1. Z OBLAČENJEM IZRAŽAMO SAMEGA SEBE
Kakor je izjemno pomembna govorica telesa, tako je tudi slog oblačenja ključen pri izražanju samega sebe, naš zunanji videz je namreč prva stvar, ki jo opazijo drugi, zato je smiselno, da le-temu posvetimo dovolj časa in pozornosti.

2. OBLAČILA SE NAM MORAJO ODLIČNO PRILEGATI
Vaš videz lahko sestoji iz še tako dragih, dizajnerskih kosov, vendar če se vam le-ti ne prilegajo kot uliti, je škoda vsakega evra. Ključno je, da ženska zelo dobro pozna svojo postavo in izbira oblačila, ki poudarijo njene prednosti in seveda skrijejo tistih nekaj pomanjkljivosti. S tem ne boste le izgledale odlično, temveč boste pridobile na samozavesti in zaupanju vase, kar pa je seveda ključno za uspeh in premagovanje ovir v vsakdanjem življenju.

3. OSNOVNI KOSI
Trendi pridejo in gredo, a določeni kosi ostajajo večni in smiselno je za njih porabiti več časa in denarja. Zato si torej vzemite čas in poiščite par popolno prilegajočih se kavbojk, par udobnih črnih salonarjev, dober kamelji plašč in legendarno črno oblekico, pri tem pa naj vam ne bo žal, če boste zanje odštele nekaj evrov več, saj so ti kosi odlična dolgoročna investicija.

4. MAJHNI TRIKI
Obstaja kar nekaj majhnih modnih trikov, ki lahko popolnoma spremenijo in obogatijo vaš videz: zavihani rokavi, zanimivo zavezan šal ali pas pa so le eni izmed mnogih.

5. ZVESTA SAMA SEBI
Kratko in sladko: Ne postanite žrtve modnih trendov, temveč ostanite zveste same sebi in svojemu slogu.

Foto: www.carolinesmode.com // vogue.es