5 modnih napak, ki uničujejo vaš stil

Osvobodite se modnih klišejev in zasijete v brezhibnem stilu!

Modne napake niso slabi stajlingi, pač pa modni spodrsljaji, ki ločijo vaš dober stil od popolnega. Skrbijo, da ne izstopate, pač pa se stopite z množico. V nadaljevanju vam predstavljamo 5 modnih napak, ki uničujejo vaš stil. Če se jih boste znebili in se prepustili občutku, boste v trenutku zasijali s svojim brezhibnim stilom:

Nosite retro kose brez modernih detajlov

Vsi vemo, da moda iz sezone v sezono kroži in da se kosi iz preteklosti vračajo nazaj, a to nikakor ne pomeni, da kopirate stajlinge svoje mame ali nosite hlače izpred desetih let na enak način kot sedaj. Če ste torej našli vintage midi krilo, ga stilirajte z modernimi detajli, kot sta elegantne par zašiljenih salonarjev in usnjena jakna.

Osredotočate se le na eno barvo

Barve so za to, da se nosijo. Bodite pogumni z njimi in jih vključite v svoj vsakdanji stil. Počutili se boste vedrejše in sveže. A to nikakor ne pomeni, da se od glave do pet oblecite v eno barvo. Raje se poigrajte z večjim številom barv in vedno boste modni. Igrajte se s kontrasti ali pa črn stajling začinite z barvitim modnim dodatkom.

Ne nosite več potiskov naenkrat

Prav s kombiniranje večih potiskov lahko osvežite vaš vsakodnevni stil in pokažete, da imate stil in ste pogumni z eksperimentiranjem. Jasno, da je za kombiniranje potiskov potrebno nekaj znanja, a velja pravilo, da gredo geometrični in cvetlični potiski izvrstno skupaj. Dokler ne osvojite tehnike stiliranja omenjenih potiskov, pa vam svetujemo, da izbirate kose oblačil, ki vsebujejo dva potiska.

Ves kupujete oblačila v enaki velikostni številki

Če ste velika odvisnica od nakupovanja, potem zagotovo veste, da od trgovine do trgovine, od linije do linije, velikosti oblačil variirajo. Pa tudi če se konfekcijske številke ne razlikujejo, so nekatera oblačila preprosto videti bolje, če jih kupite v večjih številkah. Nekateri kosi v “oversized” številkah padejo bolje in so videti bolj modno.

Prepričani ste, da so športni copati samo za v telovadnico

Vsi trendi nakazujejo, da so športni copati postali kos, ki ga lahko nosite na tisoč in eno kombinacijo, tudi izredno elegantno. Vse se je začelo s kultnimi Adidasovimi Stan Smith športnimi copati, pa Conversicami in Nikovimi športnimi copati … obstajajo modeli športne obutve, ki se do popolnosti vključujejo v prav vse stile, k elegantnim krilom, usnjenim hlačam, jeansu, elegantnim hlačam na rob ali oblekam.